Néhány szó a tiszteletről

2020. július 09. 13:47

Ha Orbán Viktor tiszteletet kíván Európa lakóitól, talán nem csak férfiakkal kellene beszélgetnie a kontinens jövőjéről.

2020. július 09. 13:47
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Online konferencián beszélgetett Orbán Viktor Aleksandar Vučić szerb és Janez Janša szlovén miniszterelnökkel, akikkel valódi közös vonásuk a demokráciáról és a korrupcióról való rugalmas gondolkodásmód, nem pedig a tradicionális zsidó-keresztény gyökerű Európa védelme, bárhogy is igyekeznek utóbbit bizonygatni.

Önmagában annak persze még örülhetnénk is, hogy a magyar miniszterelnök igyekszik néha elmélyülten gondolkodni Európa jövőjéről, az azonban mintha elkerülné a figyelmét, hogy a valódi kihívást és problémát a klímaváltozás megállítása, a koronavírus-járvány gazdasági következményeinek felszámolása és persze az EU pénzek körüli korrupció jelentik most. Európa felelős vezetői ezekre a kérdésekre fókuszálnak, és talán a magyar miniszterelnök is több tiszteleletet kapna illiberális kollégáival együtt, ha ezekre a kihívásokra keresné a választ ahelyett, hogy megpróbál szétverni minden eredményt, amit sok évtizedes munkával az európai egység érdekében sikerült felmutatni. Ha pedig tiszteletet kíván Európa lakóitól, talán nem csak férfiakkal kellene beszélgetnie a kontinens jövőjéről.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. július 12. 06:26
"..Ha Orbán Viktor tiszteletet kíván Európa lakóitól, talán nem csak férfiakkal kellene beszélgetnie a kontinens jövőjéről." BESSZÉLGET Ő NOVÁK KATALINNAL, DR. VARGA JUDITTAL, DE MÉG ANGELA MERKEL "MUTTI"-VAL IS ALKALMASINT. ÚGYHOGY NEM IGAZÁN TUDHATÓ MIT AKAR EZ A CSE' KÁ?
Robertoo
2020. július 10. 23:12
Pont, hogy egyeztet nőkkel is (miniszterrel is). Mondom nőkkel. Na, .... Tehát nem veled.
istvanpeter
2020. július 10. 08:20
Alantas hazaáruló céda.
kerekperec
2020. július 10. 07:22
Aranyos Katalin - továbbra is sok erőt és jó egészséget a felemelő munkádhoz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik