Juj, mit mondott Feró?

2020. július 09. 16:18

A tipikus libsi hazudozás egyik visszatérő eleme, hogy „az állam” ne szóljon bele.

2020. július 09. 16:18
Pozsonyi Ádám
Origo.hu/888

„»Feró eladta magát«. Ezt úgy pár havonta ellövik az utóbbi időben, meg hogy Fidesz-nyalonc. Mármint ellenzéki újságírók és lelkes kommentelők teszik ezt. Általában olyan emberek, akik Bárdos Deák Ágnes (Kontroll Csoport) Magyar Narancsban megjelent hatalomtámogató írásait, vagy Wahorn András (A. E. Bizottság) olcsó tévéshow-kban való ripacskodásait idegen érdekek mentén helyénvaló és természetes dolognak tartják.

Szóval Ferón gúnyolódik a 444 (pontosabban uszít ellene, bár vélhetően ez őt nem különösebben izgatja). Egy HVG-interjúból szed ki részleteket, s tálalja a közönség szája ízének megfelelően. (»Nagy Feró szerint nem lehet Mészáros Lőrinc ellen lázadni, mert az csak egy tehetséges ember«, 2020. júl. 7.)

»Arra a kérdésre, hogy egy rendes rockzenésznek ez ellen tiltakoznia kell-e, mert hát mi köze az államnak a rockzenéhez, az énekes azt válaszolta, hogy…«

És itt álljunk csak meg.

A tipikus libsi hazudozás egyik visszatérő eleme, hogy »az állam« ne szóljon bele. Meg hogy valami »független« az államtól. (Ha igen, az jó, ha nem független tőle, az rossz, tehát áruló, eladta magát, blablabla.)

Holott így kéne nézni a dolgot:

Hatalmi erő ne szóljon bele! Hatalmi erőtől független. Így kéne megközelíteni, és ezt kéne mondani. Ne az állam ne szóljon bele, hanem senki. Tehát se cégek, se ideológiák, se külföldi alapítványok, se pénzemberek. Nem beszélve az idegen államokról.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mátyás01
2020. július 10. 16:02
"Ne az állam ne szóljon bele, hanem senki. Tehát se cégek, se ideológiák, se külföldi alapítványok, se pénzemberek. Nem beszélve az idegen államokról." Ráadásul ezek közül pont az állam az egyetlen aminek demokratikus felhatalmazása van, és 4 évente el kell számolnia az emberekkel választás formájában. A többieket senki sem választotta meg.
annamanna
2020. július 10. 13:57
"Nagy Feró: Nem. Van egy csapda. Látod, hogy az egy csapda. És vagy belelépsz, vagy nem. Ha nem lépsz bele, akkor soha nem fogod megtudni, hogy van-e a csapdán kívül élet." Nagy Feró itt totál logikátlanságot mond, ugyanis a logikus ez volna: Ha belelépsz a csapdába, akkor soha nem fogod megtudni, hogy van-e a csapdán kívül élet. Nem tudom, hogy ezt ő tényleg nem bírta átgondolni, vagy direkt mondta hamisan, de tény, hogy ez így abszolút hülyeség.
Robur
2020. július 09. 23:22
Rendben ádámka. De akkor függetlenül mint ahogy Feró (állítólag) régen. De te is meg a nemzet csótánya is eladtátok magatokat kilóra! Mondjuk te elég olcsó voltál.
koronaszepe
2020. július 09. 20:59
Lépnem kell, csá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik