Hétfőtől kezdődik a metrófelújítás következő szakasza

2020. július 09. 08:45

A Semmelweis Klinikák és a Corvin-negyed metróállomás környezetét a Kálvin tér és a Népliget között közlekedő, M30-as jelzésű pótlóbusszal lehet majd elérni.

2020. július 09. 08:45
null

Hétfőtől megállás nélkül halad át az M3-as metró a Semmelweis Klinikák és a Corvin-negyed állomáson felújítási munkálatok miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel. Az M3-as metró továbbra is a Nagyvárad tér és Újpest között közlekedik, a két lezárt metróállomás környezetét a Kálvin tér és a Népliget között közlekedő, M30-as jelzésű pótlóbusszal lehet majd elérni.

A busz használatát a BKK kifejezetten csak annak ajánlja, aki a két újonnan lezárt állomás környékére tart. Munkanapokon Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között, hétvégéken pedig Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között a metró helyett továbbra is pótlóbusszal lehet utazni – írta a BKK.

(MTI)

(Képünk Illusztráció, Az áramvezető síneket hegeszti egy szakember az Ecseri út metróállomáson az M3-as metró felújítás alatt álló déli szakaszán 2020. május 13-án. MTI/Máthé Zoltán)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KötőDániell
2020. július 09. 17:18
Horváth Csaba most is ki fogja vezérelni a TV-t hogy megmutassa a káoszt? Mint Tarlós idején?
villogókékfog
2020. július 09. 13:43
Hát ez is csak Tarlós miatt megy zökkenőmentesen.
Szittya Attila Bendegúz
2020. július 09. 11:58
Legalább a buszokon lesz légkondi... és ezáltal KariGeri Isten-Császár-Király a mennybe megy! Igaz, hogy megint nem csinált semmit, és azt is rosszul, de legalább a pösti pógár nem föl meg a levíben.
lendvaiildiko
2020. július 09. 11:06
Sétáló Budapest program megvalósulása....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik