Továbbra sem dőlhetünk hátra

2020. július 7. 14:14

Karácsony Gergely
Facebook
Kérek mindenkit, hogy ne vegye félvállról a vírust, továbbra is viseljünk maszkot a közösségi közlekedésen, az üzletekben, a gyógyszertárakban.

„Bár nagyon örülök annak, hogy ma nem regisztráltak új fertőzést Budapesten, továbbra sem dőlhetünk hátra. A koronavírus addig velünk lesz, hol járványként, hol járványveszélyként, amíg nem lesz rá hatékony védőoltás. A környező országok aggasztóan emelkedő esetszáma is mutatja, hogy az óvatosság, a rendelkezések betartása, a veszélyhelyzet jogi értelemben vett vége után is indokolt. Kérek mindenkit, hogy ne vegye félvállról a vírust, továbbra is viseljünk maszkot a közösségi közlekedésen, az üzletekben, a gyógyszertárakban.

Továbbra is fordítsunk kiemelt figyelmet az idősekre, őket különösen óvjuk a betegségtől. Bár Európa megnyílt a magyar turisták előtt, én mégis azt javaslom, ezt a nyarat, töltsük inkább itthon, Magyarországon. Ezzel nem csak újabb gócpontok kialakulásának esélyét csökkenthetjük, de segíthetünk talpra állni a hazai turizmusnak és a vendéglátóiparnak, ha nyaralásra szánt pénzünket idehaza költjük el.

Fedezzük fel hazánkat és fedezzük fel Budapestet is! A belföldi turistáknak szánt Restart Budapest Kártya sosem látott kedvezményekkel teszi lehetővé, hogy megfizethető áron tölthessenek el néhány napot Budapesten, akár 3-4 vagy 5 csillagos szállodában is, izgalmas programokkal, közösségi közlekedési lehetőséggel. Budapest tárt karokkal várja a vendégeket az ország minden pontjáról!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Továbbra is fordítsunk kiemelt figyelmet az idősekre, őket különösen óvjuk a betegségtől.

Azért ezt leírni a Pesti úti idősotthon árnyékában figyelemre méltó...

Tizenkét fertőzött Borsodból!

Gergő tényleg ne dőljön hátra, mert akkor nem éri el a klaviatúrát, amikor fb-ozik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés