Továbbra sem dőlhetünk hátra

2020. július 07. 14:14

Kérek mindenkit, hogy ne vegye félvállról a vírust, továbbra is viseljünk maszkot a közösségi közlekedésen, az üzletekben, a gyógyszertárakban.

2020. július 07. 14:14
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Bár nagyon örülök annak, hogy ma nem regisztráltak új fertőzést Budapesten, továbbra sem dőlhetünk hátra. A koronavírus addig velünk lesz, hol járványként, hol járványveszélyként, amíg nem lesz rá hatékony védőoltás. A környező országok aggasztóan emelkedő esetszáma is mutatja, hogy az óvatosság, a rendelkezések betartása, a veszélyhelyzet jogi értelemben vett vége után is indokolt. Kérek mindenkit, hogy ne vegye félvállról a vírust, továbbra is viseljünk maszkot a közösségi közlekedésen, az üzletekben, a gyógyszertárakban.

Továbbra is fordítsunk kiemelt figyelmet az idősekre, őket különösen óvjuk a betegségtől. Bár Európa megnyílt a magyar turisták előtt, én mégis azt javaslom, ezt a nyarat, töltsük inkább itthon, Magyarországon. Ezzel nem csak újabb gócpontok kialakulásának esélyét csökkenthetjük, de segíthetünk talpra állni a hazai turizmusnak és a vendéglátóiparnak, ha nyaralásra szánt pénzünket idehaza költjük el.

Fedezzük fel hazánkat és fedezzük fel Budapestet is! A belföldi turistáknak szánt Restart Budapest Kártya sosem látott kedvezményekkel teszi lehetővé, hogy megfizethető áron tölthessenek el néhány napot Budapesten, akár 3-4 vagy 5 csillagos szállodában is, izgalmas programokkal, közösségi közlekedési lehetőséggel. Budapest tárt karokkal várja a vendégeket az ország minden pontjáról!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunyadi Mátyás
2020. július 08. 18:20
Ellenőrizni és büntetni kellene, nem szónokolni. Buszokon, villamosokon, de még az üzleteben sincs aki ellenőrizne és büntetne. Az emberek fele tojik a maszkviselésre.
Ernie Pantuso
2020. július 08. 15:36
Karigeri. Te előre dőlve majd csak akkor leszel, ha a Zorbán fog mögötted állni. De akkor nagyon.
u.cserkész
2020. július 08. 10:21
A hátra dőlés tényleg veszélyes, különösen kerékpáron.:-)
pollip
2020. július 08. 09:45
Gergő tényleg ne dőljön hátra, mert akkor nem éri el a klaviatúrát, amikor fb-ozik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik