Polt Péter átállt a baloldalra

2020. július 07. 18:32

„Azért a pofátlanságnak is van határa.

2020. július 07. 18:32
Németh Péter
Németh Péter
Hírklikk

„Azért a pofátlanságnak is van határa. Illetve csak gondoljuk, hogy van: Hoppál Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője, nekirontott a bíróságnak, amiért Kaleta Gábort csak egy év felfüggesztett börtönre ítélte. Hoppál úgy találta, hogy a baloldali bíróság – nyilván politikai alapon – azért ítélkezett ilyen enyhén, mert maga az elkövető, a volt diplomata is baloldali. Mindezt a kulturális bizottság alelnöke a Facebook oldalán tette közzé, azt azonban nem láttam, hogy az ügy újabb fejleményét kommentálta volna, vagyis azt a tényt, hogy az ügyészség nem fellebbezett, elégedett volt a bíróság munkájával.

De, ha úgy kezdtem, hogy a pofátlanságnak is van határa, illetve mégsincs, tulajdonképpen Hoppál fokozhatta volna ebbéli tulajdonságát. Ahogy leírta Kaletáról, hogy baloldali, ugyanilyen alapon, megfogalmazhatta volna ugyanezt Polt Péterről. Nem is értem: a legfőbb ügyész miért maradt ki a szórásból, hisz' a vádhatóság vezetője igazán utasíthatta volna kollégáját, hogy fellebbezzen, ne engedje ilyen olcsón megúszni a volt perui nagykövet kiskorúakkal szembeni pedofíliáját.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pumuklik
2020. július 09. 08:37
"Azért a pofátlanságnak is van határa." Az ilyen Péter féléknél nincs határa!
makapaka2
2020. július 08. 19:07
Éppen azért pofa be! Elég a hazudozásból!
koronaszepe
2020. július 08. 18:13
Ezt az ügyet nehéz lesz a "baloldalra" kenni. De megpróbálják. Hopp Pál Péter nem a legélesebb kés a fiókban... Egyébként ez az ügy nem kenhető szerintem a rezsimre sem, ill. nem úgy, ahogy egyesek képzelik. Beteg emberek a Fideszben is pont annyian vannak %-os arányban, mint máshol. Itt a botrány az ügy kezelése maga, az, ahogy titokban akarták tartani, valamint, ami talán még fontosabb, a magyar állam impotenciája! Mennyit ér egy C típusú átvilágítás? Ennyit, azaz semmit. Más országok szolgálatai lehet, hogy ennél jobban végzik a munkájukat és megtalálják az ilyen fickókat, majd beszervezett ügynökükké zsarolják őket.
toef36
2020. július 08. 14:27
Németh P. példatára a POFÁTLNASÁG határtalanságára...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik