Hobbim a hobbinácizmus – Egy coming out története

2020. július 07. 18:07

Sosem lehettem nyíltan az, amit legbelül érzek.

2020. július 07. 18:07
Tutiblog
Pesti Srácok.hu

„Kedves apa! Amikor ezeket a sorokat a kezedben tartva olvasod, én már messze leszek. Az a helyzet, hogy úgy éreztem, mindent el kell mondanom számodra, de sosem volt elég bátorságom ahhoz, hogy ezt szemtől szembe tegyem meg, így írásban talán sokkal könnyebb mindkettőnknek. Tudom, most akár gyávának is tarthatsz, és akár hátbatámadásnak is tarthatnád, amit most teszek, de hidd el apa, a te árnyékod és személyiséged mindig túl fenyegető volt számomra.

Balos nézeteiddel szinte elárasztottál engem már egészen gyerekkoromtól kezdve. Sosem lehettem nyíltan az, amit legbelül érzek. Mindig elnyomtál és erőltettél olyan tanokat, melyekkel részben vagy egészében nem értettem egyet. Így kellett nyilatkoznom a közvélemény előtt, és tulajdonképpen a végén a borászkodás mellett már ebből is éltem. Ennek vége, apa!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2020. július 08. 09:43
Azért elgondolkodtató László Imre után ez a történet.....
Moslékzabáló
2020. július 08. 08:23
Ostobaság. Miért ne kereskedhetne egy történész katonai egyenruhákkal? Ha szovjet egyenruhát ad el, attól még nem kommunista, ha németet, attól még nem náci.
drmegabela
2020. július 08. 02:03
Ez mi a szarért van itt? Csak én nem értem a kontextust? Valaki legyen szíves világosítson fel.
civis72
2020. július 07. 19:50
a neomarxista eurofil buzisták szerint ez egy haladásellenes betiltandó szöveg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik