A kaliforniai szörnyűség

2020. július 07. 18:26

Akkora az eset rémségi foka, hogy a várandós nők és kisgyermekes anyukák ne olvassák ezt végig.

2020. július 07. 18:26
Pozsonyi Ádám
Origo.hu/888

„Bűntett történt Kaliforniában. Szörnyűséges bűntett. Borzalmas. Akkora az eset rémségi foka, hogy a várandós nők és kisgyermekes anyukák ne olvassák ezt végig, az orvosi kezelés alatt állók takarják el szemük, és az erős családapák fontolják meg, hogy a hírt megoszthatják-e a családban, illetve kivel oszthatják meg, lehet, hogy a nagymamának nem tenne jót, ha erről értesülne.

A villanygitár, a kolhozosítás meg a térdnél kiszakított farmer épp elég lehetett szegénynek, erről már nem kell tudnia. Ha Sherlock Holmes ma élne, minden bizonnyal így szólna Dr. Watsonhoz, miközben helyet foglalna kedvenc karosszékében, kockás plédjét a térdére fektetné, s megtömné pipáját.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2020. július 08. 10:03
Irigylem azt az országot, ahol a rendőrségnek tényleg már már nincs más dolga, mint egy útra festett firka átfirkálóinak felkutatása.
olajfa1
2020. július 08. 09:24
Az álliberális fasiszták annyira liberálisok, és annyira demokraták, hogy a törvénytelenséget támogatják. Az ilyesmit miért is nem börtönnel büntetik a jog és igazságosság hazájában?
kisgul
2020. július 07. 20:19
Lemosták a vörös festékkel leöntött Horhy szobrot, a rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőket! Ja, nem! mégsem őrültünk meg!
alter_ego
2020. július 07. 20:12
Nem jól csinálták. Egy szarszippantós kocsi tartalmát kellett volna ráüríteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik