Elmebaj Minnesotában

2020. július 5. 9:48

Scott W. Johnson
City Journal
A demokrata vezetés leszereplése miatt hosszú lesz az út a felépülésig.

„Május 25-én, négy minneapolisi rendőr intézkedése során halt meg George Floyd, majd ezt követően terror és bűncselekmények egész sora söpört végig az ikervárosokon. A Star Tribune adatai szerint a rongálás mintegy 1500 üzletre és egyéb épületre terjedt ki Minneapolisban és St. Paulban. A kár mértékét 500 millió dollárra becsülik.

A bűnözési hullámot nagyban elősegítette, hogy a minneapolisi rendőrség harmadik kerületi kapitányságát elhagyták a helyi erők – ezt követte az épület felgyújtása május 28-án. A párját ritkító politikai felelőtlenség a város polgármesterének, Jacob Freynek tulajdonítható, aki egy sietve összehívott sajtókonferencián magyarázta a bizonyítványt: az épület evakuálását azért lépte meg, hogy ne kerüljön veszélybe azoknak az élete, akik erőszakkal megpróbálták elfoglalni a rendőrkapitányságot! Ahogy Frey fogalmazott: az épület szimbolikus jelentősége nem előzheti meg az emberi élet fontosságát.

Százak, ha nem ezrek vettek részt tevőlegesen az utcai erőszakban és gyújtogatásban, ennek ellenére csupán pár elkövetőt helyeztek vád alá a mai napig. Az is tudható, hogy 150 esetben indítottak nyomozást az ikervárosokban azon gyújtogatások miatt, amelyek a George Floyd halálát követő héten történtek.

Minneapolist végső soron saját vezetői vezették pusztulásba. Mert mindig is lesznek agresszorok, akik lángba akarják borítani a világot és mi egyedül az államra tudunk támaszkodni annak érdekében, hogy törvényesen megfékezzük őket. Mindenesetre valószínűtlennek tűnik, hogy a jelenlegi vezetés regnálása alatt bármilyen pozitív változás történjen az ügyben.

A politikai hatalmat a „progresszív” demokraták birtokolják, a városi tanács tizenkettő tagjából tizenegy demokrata – a tizenkettedik pedig zöldpárti. Tanácstag például az a Keith Ellison ügyvéd, akit – miután először az Iszlám Állammal került kapcsolatba, majd kiállt a minneapolisi rendőrtiszt, Jerry Haaf gyilkosai mellett, végül egy Antifát dicsőítő könyvvel a kezében lőtt magáról egypár szelfit –, az ugyancsak demokrata minnesotai kormányzó kinevezett a Floyd halálában ludas négy rendőr elleni büntetőeljárás élére.

Ezen a nyáron Minneapolis megtapasztalta, milyen az élet törvényes bűnüldözés nélkül. A város esettanulmánnyá vált: a lövöldözések száma megduplázódott tavaly óta és ezeknek a fele a tüntetések kezdete után történt.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ingyenesen kell biztosítani a kézifegyver-ellátást Minneapolis városában.
De csak, ha a gépkarabély tűzerő fölötti fegyverekről van szó.
+-ban ingyenessé a kézigranát és a vállról indítható rakéta...

A lényeg, hogy Donald maradjon higgadt, - a jelek szerint ezzel nincs gond - ez a kulcs.

A 444 egyik penetráns "műsorvezetője" Horvátha Bence jegyzi azt a cikket, amiben sejtetni engedi, hogy a BLM ellenes erők békés tüntetőket gyilkolnak:
"Tüntetők közé hajtott hatalmas sebességgel egy autó Seattle-ben, két nő súlyosan megsérült"
Mivel közben kiderült a fehér furgont egy feka kan vezette, aki feltehetően menekült és ezért figyelt kevésbé a kresz előírásaira, írni akartam a szerzőnek- sajnos a mailto:szerk@444.hu nem elérhető sima gmailból, így beidézném, hátha olvassa a mandit:

"Kedves Bence!

Érdeklődéssel olvastam legutóbbi cikkét "Tüntetők közé hajtott hatalmas sebességgel egy autó Seattle-ben, két nő súlyosan megsérült"
Gondolom folytatni fogja ezt a történetet, segítenék is: a fehér autós gázoló a 27 éves Dawit Kelete -nyilván Bencének már a névből lejött, hogy ő nem fehér fajgyűlölő, hanem egy átlagos fekete bűnöző. Tehát a két kivart, kékhajú , Darwin díjas fehér lány baráti tűz áldozata lett. Bizony egy helyszínről menekülő néger bűnöző nem mérlegeli cselekedetének a szent eszmére gyakorolt káros hatását.
Szóval, Bence, lesz folytatása a kis cikkének?

Tisztelettel,
Bispora

P.s. A kis imposztor képe:
https://ionenewsone.files.word..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés