Elmebaj Minnesotában

2020. július 05. 09:48

A demokrata vezetés leszereplése miatt hosszú lesz az út a felépülésig.

2020. július 05. 09:48
Scott W. Johnson
City Journal

„Május 25-én, négy minneapolisi rendőr intézkedése során halt meg George Floyd, majd ezt követően terror és bűncselekmények egész sora söpört végig az ikervárosokon. A Star Tribune adatai szerint a rongálás mintegy 1500 üzletre és egyéb épületre terjedt ki Minneapolisban és St. Paulban. A kár mértékét 500 millió dollárra becsülik.

A bűnözési hullámot nagyban elősegítette, hogy a minneapolisi rendőrség harmadik kerületi kapitányságát elhagyták a helyi erők – ezt követte az épület felgyújtása május 28-án. A párját ritkító politikai felelőtlenség a város polgármesterének, Jacob Freynek tulajdonítható, aki egy sietve összehívott sajtókonferencián magyarázta a bizonyítványt: az épület evakuálását azért lépte meg, hogy ne kerüljön veszélybe azoknak az élete, akik erőszakkal megpróbálták elfoglalni a rendőrkapitányságot! Ahogy Frey fogalmazott: az épület szimbolikus jelentősége nem előzheti meg az emberi élet fontosságát.

Százak, ha nem ezrek vettek részt tevőlegesen az utcai erőszakban és gyújtogatásban, ennek ellenére csupán pár elkövetőt helyeztek vád alá a mai napig. Az is tudható, hogy 150 esetben indítottak nyomozást az ikervárosokban azon gyújtogatások miatt, amelyek a George Floyd halálát követő héten történtek.

Minneapolist végső soron saját vezetői vezették pusztulásba. Mert mindig is lesznek agresszorok, akik lángba akarják borítani a világot és mi egyedül az államra tudunk támaszkodni annak érdekében, hogy törvényesen megfékezzük őket. Mindenesetre valószínűtlennek tűnik, hogy a jelenlegi vezetés regnálása alatt bármilyen pozitív változás történjen az ügyben.

A politikai hatalmat a „progresszív” demokraták birtokolják, a városi tanács tizenkettő tagjából tizenegy demokrata – a tizenkettedik pedig zöldpárti. Tanácstag például az a Keith Ellison ügyvéd, akit – miután először az Iszlám Állammal került kapcsolatba, majd kiállt a minneapolisi rendőrtiszt, Jerry Haaf gyilkosai mellett, végül egy Antifát dicsőítő könyvvel a kezében lőtt magáról egypár szelfit –, az ugyancsak demokrata minnesotai kormányzó kinevezett a Floyd halálában ludas négy rendőr elleni büntetőeljárás élére.

Ezen a nyáron Minneapolis megtapasztalta, milyen az élet törvényes bűnüldözés nélkül. A város esettanulmánnyá vált: a lövöldözések száma megduplázódott tavaly óta és ezeknek a fele a tüntetések kezdete után történt.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anaphylaxiás sokk
2020. július 06. 14:56
Black matter lives!!!
Rugo
2020. július 05. 15:26
Jacob Frey - Keith Ellison --- zsidó - muszlim együttműködés az ország ellen
bispora
2020. július 05. 11:58
A 444 egyik penetráns "műsorvezetője" Horvátha Bence jegyzi azt a cikket, amiben sejtetni engedi, hogy a BLM ellenes erők békés tüntetőket gyilkolnak: "Tüntetők közé hajtott hatalmas sebességgel egy autó Seattle-ben, két nő súlyosan megsérült" Mivel közben kiderült a fehér furgont egy feka kan vezette, aki feltehetően menekült és ezért figyelt kevésbé a kresz előírásaira, írni akartam a szerzőnek- sajnos a mailto:szerk@444.hu nem elérhető sima gmailból, így beidézném, hátha olvassa a mandit: "Kedves Bence! Érdeklődéssel olvastam legutóbbi cikkét "Tüntetők közé hajtott hatalmas sebességgel egy autó Seattle-ben, két nő súlyosan megsérült" Gondolom folytatni fogja ezt a történetet, segítenék is: a fehér autós gázoló a 27 éves Dawit Kelete -nyilván Bencének már a névből lejött, hogy ő nem fehér fajgyűlölő, hanem egy átlagos fekete bűnöző. Tehát a két kivart, kékhajú , Darwin díjas fehér lány baráti tűz áldozata lett. Bizony egy helyszínről menekülő néger bűnöző nem mérlegeli cselekedetének a szent eszmére gyakorolt káros hatását. Szóval, Bence, lesz folytatása a kis cikkének? Tisztelettel, Bispora P.s. A kis imposztor képe: https://ionenewsone.files.wordpress.com/2020/06/1593441654982.jpg?quality=80&strip=all&w=186&h=186&crop=1
Aerion
2020. július 05. 11:24
Valamennyi embert, akit EZÉRT politikai felelősség terhel, bíróság elé kell állítani és el kell ítélni. dzsékob polgármesterre minimum száz év büntetést kell kiszabni niggerek közt letöltve, már amig békén hagyják. Magukat az elkövetőket majd a testvéreik lerendezik. Demokratikusan. Mint csikágóban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik