Libsifaggatás

2020. július 04. 20:37

A rendőrök rosszak, a feketék pedig, jaj, szegények. Hát, kb. ennyi.

2020. július 04. 20:37
Pozsonyi Ádám
Demokrata

„Volt kis üres időm reggel, és gondoltam, átnyálazom, miket írnak haladóék a BLM-jelenséghez kapcsolódó gyújtogatásokról, fosztogatásokról és gyilkosságokról. Csak a 444 címszavait böngésztem, miszerint a Forma–1 pilótája elment tüntetni a rasszizmus ellen; a Tinder többé nem tiltja le azokat, akik a Black Lives Mattert népszerűsítik az appon – értsd: a BLM-esek hősök, üldözik őket –; popzenekarok támogatják; egy rendőrló megrúgott egy ártatlant; a tüntetőt fellökő rendőrök nem vallották magukat bűnösnek (gonoszok).

A rendőrök rosszak, a feketék pedig, jaj, szegények. Hát, kb. ennyi. És ez nem vicc. Ellenben hosszú cikkben elemzi a 444 az egyik érsekség kontra pedofilbotrány témát és az ezzel kapcsolatos vádaskodásokat. Érdekes lény a libsi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. július 05. 09:56
Ádi,újra rendel a szakorvosod,kérj időpontot! :)
Négyszáz rémisztő karatker
2020. július 05. 00:45
Tény, hogy akár a rezsimszar pozsonyi féle seggfejség is lehet társadalomszervező erő. Csak ugye normális ember nem akarhat olyan társadalomban élni.
Szittya Attila Bendegúz
2020. július 04. 20:54
A libsi egy olyan haszonállat, ami teljességgel haszontalan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik