Egyre keservesebb feladat lelkes haladónak maradni a DK irányította önkormányzatok területén

2020. július 04. 18:45

A némileg váratlan siker őket is meglephette.

2020. július 04. 18:45
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Pesti Srácok.hu

„Az örök ellenzéki besavanyodásnál, amikor a partvonal mellől, az esélytelenek nyugalmával magyarázhatjuk, hogy miért csinálnánk mi mindent is sokkal jobban, már csak egy kellemetlenebb helyzetet ismerünk: ha az ember lieblingjei, az általa támogatott politikai erők valamilyen varázslatos csillagjegy segítségével tényleg hatalomra kerülnek. Mert olyankor mérlegre kerülnek a felelőtlen ellenzéki szavak és a felelős kormányzás tettei. Ezen ellentmondások láttán ma Hont András politikai aktivista és újságíró került idegállapotba, miután szembesült vele, hogy az általa támogatott ellenzéki összefogásból kinőtt erzsébetvárosi koalíció egyszerre csinál szürke és unalmas kommunista skanzent szeretett kerületéből, és engedi szabadon garázdálkodni a roncstársadalom aljáról előmászott drogos és erőszakos hiénákat.

Az akut káder- és gondolathiányban szenvedő ellenzéknek ősszel számtalan budapesti kerületben sikerült megszereznie a hatalmat. A némileg váratlan siker őket is meglephette, ezért is maradt a rengeteg nemes elméletből és nagyszerű világmegváltó ötletből a pénzhiányról való állandó picsogás, valamint az üres látványpékség és jóenberkedés, mint például amikor a kihasználatlan hajléktalanszállók árnyékában akar fideszes kerületekben újabbakat nyitni a főpolgármester, vagy éppen közösen biciklizgetnek a polgármesterek, mutatva, hogy ők mennyire progresszívek. Nincs igaza tehát Fülig Jimmynek, a neves filozófusnak: uralkodni nem könnyű, még a tolongás része a legkönnyebb. Még rosszabbul jártak viszont azon kerületek lakói, ahova a Demokratikus Koalíció néven futó szektapárt delegált első számú vezetőt, mert azok valóban nekiálltak tombolni és a fejükben lévő torz társadalomképhez hasonlóra formálni a rájuk bízott városrészeket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gentry69
2020. július 05. 13:58
Ambrózy nagyon betalált, ez abból is látszik, hogy a gyökér trollok meg vannak őrülve. 10/10. VISSZA A KEMÉNYMAGBA!
BőröndÖdön
2020. július 05. 10:01
Ugyammá,prosti srácok,meg a Tusk nagypapa,no,meg László Petra...
Akitlosz
2020. július 04. 22:21
"Egyre keservesebb feladat lelkes haladónak maradni a DK irányította önkormányzatok területén" Akkor ne maradjon! Fogadjunk, hogy nem is lelkes! Fogadjunk, hogy nem is haladó! Fogadjunk, hogy nem DK irányította önkormányzat területén él! Csak egy nyomorult bértolnok, aki a munkáját végzi.
zakar zoltán béla
2020. július 04. 21:26
10000%
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik