Vörös festékkel öntötték le a Szabadság téren Horthy szobrát

2020. július 3. 17:09
Kamerafelvételen látható a rongálás.

Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom politikusa Facebook-oldalán számolt be arról, hogy egy biciklis nőnek tűnő alak megrongálta Horthy Miklós kormányzó szobrát a Szabadság téren. Az esetről egy biztonsági kamera készített felvételt.

Címlapfotó: Novák Előd Facebook-oldala

Összesen 298 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Biztos, hogy elkapják. Most kell elejét venni az őrületnek.

De átlátszó, a Fidesz által kitartott nyilas mikropártocska képviselője éppen arra járt és felvette a jelenetet. Tuti ez véletlen volt.
BLM mozgalom oldalvizén nekünk is legyen vmi gumicsont, ha már nincsenek feketéink.Szánalmas MI Hazánk.

Válaszok:
pollip | 2020. július 3. 17:31

Graffiti eltávolítás is lehet szakmányban. Hogy ne legyen többet kedve festegetni.

Horthy egyébként jobban utálta a zöld bolsikat, mint a vörösöket.Ennyit a Mi Hazánkról.

Ha valakit nem szeret valaki, akkor ezt megteheti? Pro és kontra?

Tudod, a mai technológiai világban vannak bekamerázott területek:-)
X.

Válaszok:
zöldalma | 2020. július 3. 17:59

Angyalka, rákeféltél, a kamerák lekövettek, neked csengettek.
Figyeld a postaládád, már gépelik az idézést, ebből úgy 4-5 év lesz kenyéren és vízen, egy hűvös helyen.

Külföldiek voltak és elkapták őket.

igaz, de nézd meg a kurucinfo kezdőoldalát és világos lesz minden. Szerintem már a gyalázkodó cikk előbb megszületett, mint ahogy maga az esemény megtörtént.Ismerjük ezeket a módszereket.

Lett, de nem emlékszem, valami pénz büntetés volt.

Szemmel láthatóan nem Dániel Péter volt.

Az egy Sztálin szobron kívül mi volt még?

Nincs kesztyűje, tehát van ujjlenyomata.
El kellett volna vinni a bögrét.
Rongálás, szemetelés, környezet szennyezés, mérgező folyadék előre kitervelt szándékkal való locsolása nyilvános helyen, a gyalogosok veszélyeztetése, erős izzadtságszag.
Lehet ez még 10 év is.

Ez a faszi nem tud célozni.

Válaszok:
Sulammit | 2020. július 3. 19:11

Ez egy nő, nem látod, hogyan dob?

Válaszok:
packó | 2020. július 3. 21:53
Megtalálta | 2020. július 3. 23:20

„A fasiszta mozgalom maga is aránytalanul zsidó mozgalom volt – tehát a zsidók arányaiban nagyobb részét alkották a pártnak, annak egész történetén keresztül, mint az olasz lakosság. … 1938-ra a pártnak 10,215 felnőtt zsidó tagja volt.” (Amikor Olaszország teljes lakosságából körülbelül 47,000 volt zsidó.) „Mussolininek több zsidó munkatársa volt, így a kedvenc és legbefolyásosabb szeretője, Margherita Sarfatti. Róma főrabbija hivatalos áldásában részesítette Mussolinit, aki (olasz támaszponton) segítette a cionista haditengerészet kifejlesztését, mint a brit imperializmus elleni manővert.”
Forrás: Stanley G. Payne: A History of Fascism, 1914-1945, The University of Wisconsin Press, 1995, 240.old.

"Polnay Jenő, a Magyar Zsidók Országos Szövetsége elnöke bejelentette, szervezete Horthy kormányzóságát támogatja, és hozzáfűzte, hogy a hazájukat szerető zsidók mindig is távol tartották magukat a radikális baloldali vagy más, opportunista politikai kísérletektől."
(Thomas Sakmyster, Admirális fehér lovon című könyvéből, Helikon kiadó, 2001, 58.old.)

Tehát csak a hazájukat nem szerető zsidók nem tartják távol magukat a radikális baloldali vagy más, opportunista politikai kísérletektől. Világos beszéd.

Féltek a kommunizmustól?
Vlagyimir Putyin orosz elnök nemrégiben számszerűsítette, hogy „az első szovjet kormány 80-85%-a volt zsidó”. Majd kitért arra, hogy „e túlnyomóan zsidókból álló szovjet kormány politikusait hamis ideológiai megfontolások vezették és támogatták a zsidók, az orosz ortodox keresztények, a muzulmánok és más vallási csoporthoz tartozók letartóztatását és üldözését. Mindenkit ugyanabba a kategóriába soroltak.”
(Forrás: www.timesofisrael.com , 2013 június 10.)

Ez volt a vörös terror kezdete, amely be se fejeződött addig, amíg a szovjet kommunisták 61,911,000 ember erőszakos, időelőtti halálát nem okozták. (R. J. Rummel: Lethal Politics: Soviet Genocide and Mass Murder since 1917, Transactions Publishers, 1990.) Valamint a világ többi kommunistáival együtt 140+ millióét.

Tényleg. Ott volt a kis kalapácsával.

Hát ez az!
Az elején kell megfogni és jól megbüntetni.

Ejnye, ejnye, de biztosan szigorúan a liberális tolerancia nevében tette!...Vagy: Dániel Péter reinkarnációval van dolgunk. Vagy Dániel Péter bilokál.

:-)

Azért nem próbálnám ki nőként!

DDD

Csak egy legény maradt a gáton, de ő úgy üt, mint egy lány.

Az Árpád híd metrómegállót nem véletlenül nevezték át Göncz Árpád Városközpontra.

Festéket neki!

Végül is mindig a vége számít. A vége tömény borzalom volt. Aminek megalapozott, az a szinte reménytelen lemaradás Ausztriához képest, bár a lengyelek azt kapták jutalmul, amit mi büntetésnek.

A kiugrás pedig csúfos kudarc.

Az eleje, a konszolidáció, annak egy ország tágan vett középosztálya látta és élvezte a sikerét, de komoly földreformra nem futotta a tehetségből. Rossz nézni, legalábbis nekem a jelmezes vezetőket a korabeli fényképeken.

Ami számít, az a jelentőségteljes részvétel az embertelen mozgalmakban:
Winston Churchill vezércikket írt Cionizmus kontra bolsevizmus címmel, amely az Illustrated Sunday Herald-ban jelent meg (1920. február 8). Ebben az írásban, amely nyomatékosította, hogy a cionizmus és a bolsevizmus „harcban áll a zsidó nép lelkéért”, felszólította a zsidókat, hogy tagadják meg a „bolsevik konspirációt” és tegyék világossá, hogy „a bolsevik mozgalom nem zsidó mozgalom”.
Ugyanakkor kifejtette:
„(A bolsevizmus) a zsidók között semmi esetre sem új. Már Spartacus-Weishaupt-tól kezdve, Karl Marx-on át egészen Trockíjig (Oroszország), Kun Béláig (Magyarország), Rosa Luxemburgig (Németország), Emma Goldmanig (USA), ez a világraszóló összeesküvés a civilizáció megdöntésére és a társadalom átépítésére, a korlátozott fejlődés, a rosszindulatú irigység és a lehetetlen egyenlőség alapján, folyamatosan nő.”

Fegyvertársad?? Oh Donna Klára!

Zárójeles dolog hogy TE Horthy Kormányzó úrról igaz s elismerő szavakkal tudást szeretnél átadni a szerinted ebben (is) nagyon nagy tudatlanságot és elutasítást megmutató kunfiának.


Ámde nem hinném hogy a ”fegyvertárs” szó alkalmas, mert kunfia nick mégcsak nem is

Elmebajtársadkent nevezhető meg!

Csak tanulmányozni kell a témát olyan anyagokból, amiket nem más rak eléd nap mint nap.

Miért nem kaphat?
A Wehrmacht tele volt zsidó és részben zsidó katonákkal. Erről írt Bryan Mark Rigg: Hitler zsidó katonái című könyvében (University Press of Kansas, 2002)

A legmagasabb rangú közülük Erhard Milch Feldmarschall (tábornagy) volt, Göring helyettese a légierőnél. A félzsidó Helmut Wilberg például szintén a Luftwaffe-nél volt tábornok.

A szerző témában második kötete (Hitler zsidó katonáinak életrajzaiból) fülszövegében azt írja: „Százötvenezerre tehető azoknak a zsidó és részben zsidó katonáknak a száma, akik a második világháború során a német véderőnél szolgáltak.”

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés