A libsizmuson túl

2020. július 1. 19:27

Pozsonyi Ádám
888.hu
Mindig van lejjebb.

„Van, amikor az ember már un dolgokat.

Igazság szerint unalmas már az, hogy az ember belinkelget folyton képeket vérző fejű emberekről, meg sortüzet vezénylő Gergényiről, meg leírja azt egy vitában, hogy szemkilövetés, amikor valami agymosott – akarom mondani a független sajtó ideológiai emlőin fel nem cseperedett örök kamaszkorú –diktatúrázik, meg Orbán zsarnokságát emlegeti.

Meg az ember azt is unja, hogy felhívja a jóléti-kommunista – akarom mondani libsi – figyelmét arra, hogy az iszlám és a progresszió ügye nem egészen kompatibilis, és ha annyira marhára erőltetik a térnyerését, akkor idő után nem csak az elmúlt pár évtized haladása megy majd a levesbe, meleg felvonulásostul meg genderestül, de a XIX. századi klasszikus nőjogok is. Elmondtuk ezerszer, olyan, mint a falra hányt borsó. De az is rohadt unalmas, hogy az ember leírja: »Ennél lejjebb már nincs«. Majd egy héttel később megállapítja: Mégis van, mindig van lejjebb.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hol látod az ellentmondást a két idézet között?

Ami konkrétan a női jogokat illeti, az iszlám előtti arab törzsek simán az asszony élve elásásával oldották meg a válást. Az iszlám egy előrelépés volt a Kr. sz. VII. században, az Arab félszigeten, és ilyenként nagy lelki és szellemi alkotás. Csak ez most a XXI. század.

Nem az a baj, hogy hazudtok, hanem hogy el is hiszitek. Valamint nem tudtok különbséget tenni tények és vélemények között.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés