Ifj. Lomnici Zoltán: Lehetne összeszedettebb a baloldal

2020. június 29. 22:11
„A radikális baloldal, ahova a Jobbik is betagozódott, olyan eszközökhöz nyúl a Parlamenten belül verbálisan és fizikailag, amely nemhogy a Parlament falai közé, de még utcára sem való” – fogalmazott ifj. Lomnici Zoltán.

„2018 óta a radikális baloldal, ahova a Jobbik is betagozódott, olyan eszközökhöz nyúl a Parlamenten belül verbálisan és fizikailag, amely nemhogy a Parlament falai közé, de még utcára sem való. Ugyanezt a szituációt közterületen akár büntetőjogilag is szankcionálják” – fogalmazott ifj. Lomnici Zoltán, a Hír TV Magyarország élőben extra című műsorában, a parlamenti ülésen felszólaló Jakab Péter megnyilvánulásával kapcsolatban.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A ballib szégyenletesen alacsony szinvonallal politizál. Nagyon lent van a léc, mert különben nem lennének elegen. Kulturember már nem adja a ballibnek a nevét és az arcát.

A ballib hibát hibára halmoz, amióta úgy érzi, hogy ez a harc lesz a végső. Azóta aktívan rombolja saját magát. Lassan minden politikusukhoz köthető valami agyament megnyilvánulás, csalás, gyalazkodas.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés