Köszönetet mond dr. László Imre újbudai polgármesternek a Mi Hazánk Mozgalom

2020. június 28. 15:59

Novák Előd
Facebook
A máskor vadul nácizó Karácsony Gergely most Adolf Hitler méltatásának ügyében lapít.

„Köszönetet mond dr. László Imre újbudai polgármesternek a Mi Hazánk Mozgalom, hogy merész érvelésével és az ő egyetlen balliberális ellenszavazatával sikerült elutasítani Karácsony Gergely kezdeményezését, amit korábban egyedül a Mi Hazánk ellenzett, így a fehérellenes rasszista Nelson Mandela nevét nem viselheti a XI. kerületi park.

A máskor vadul nácizó Karácsony Gergely most Adolf Hitler méltatásának ügyében lapít, hiszen a főpolgármester rasszista provokációnak minősülő közterület-elnevezési javaslata elbukott egy szoros, 11-10 arányú zárószavazáson az újbudai önkormányzatban, amit a Mi Hazánk saját sikerének tekint. A most kirobbant hisztéria valójában a balliberális belső háború része, hiszen ugyanazon a testületi ülésen veszítette el vezető pozícióját a DK az önkormányzati vezetésen belül, mivel az MSZP, a Párbeszéd, a Jobbik és az LMP bejelentette frakciószövetségük megalapítását Gyurcsány pártjával szemben a DK fővárosának minősülő Újbudán.

Miután a balliberális „demokraták” leszavazták azt a javaslatomat, hogy a Mandela park elnevezésről kérjék ki az ott lakók véleményét, a közterületről döntő zárószavazáson végül László Imre polgármester is vállalhatatlannak érezve nemmel voksolt a terrorista Mandelára, így egy fideszes képviselő távolmaradása ellenére születhetett elutasító döntés.

A Mi Hazánk antikommunista sikere volt 2018-ban, hogy tiltakozásunk után a Fővárosi Közgyűlés visszavonta a kommunista, fehérgyűlölő terrorista Nelson Mandeláról egyhangúan, a XI. kerület akkori, fideszes polgármestere, Hoffmann Tamás által is megszavazott parkelnevezését. Túl azon, hogy Nelson Mandela egy olyan rendszert hozott létre, amely nyíltan diszkriminálja a fehéreket, és egy olyan, egyre kevésbé élhető országot, ahol egekbe szökött a bűnözés, ahol fehér farmerek ezreit gyilkolták le válogatott kegyetlenséggel, Nelson Mandela ráadásul kommunista is volt. Az általa vezetett Afrikai Nemzeti Kongresszus a Dél-Afrikai Kommunista Párttal lépett szövetségre, és a párt saját szóvivője és weboldala szerint Mandela nemcsak tagja, hanem egyik vezetője is volt a Dél-Afrikai Kommunista Pártnak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 83 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hányinger ez az ember

2034-ben már több - a normális emberi életre nagyrészt esélytelen - cigány csecsemő születik, mint magyar.
Havi 20 eFt-ot minden cigány - vagy nem cigány - szülőnek, akinek gyereke 21 éves koráig: NEM SZÜL GYERMEKET. Ahány gyermeke, annyiszor 20 ezer.

Tudsz olyan régiót a világban, ahol arányaiban több a fehér ember, mint Közép-Európában?

Új-Zélandon elég sok maori van, Izland találat, Alaszkában eszkimók élnek sokan, a Baltikum meg nézőpont kérdése, én inkább Közép-Európához sorolnám.

Persze kérdés, hogy hova tesszük a cigányokat, mert ha fehéreknek, akkor India is találat...

Hümm. Hát, a fehér-sárga-fekete felosztásba nehezen tudnám betenni a cigányokat (meg az arabokat és az indiaiakat). Na mindegy, még elmélkedem ezen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés