Megújul a BKK

2020. június 25. 17:21
A közlemény szerint – a Fővárosi Közgyűlés szerdai döntése értelmében – június 30-ával megkezdődik a Budapesti Közlekedési Ügyfélkapcsolatok (BKÜ) Zrt. integrációja a Budapesti Közlekedési Központ Zrt.-be.

Ismét egyetlen társaság végzi majd a budapesti közlekedési közszolgáltatásokat, ezáltal hatékonyabbá és gördülékenyebbé válik a fővárosiak kiszolgálása – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön. A közlemény szerint – a Fővárosi Közgyűlés szerdai döntése értelmében – június 30-ával megkezdődik a Budapesti Közlekedési Ügyfélkapcsolatok (BKÜ) Zrt. integrációja a Budapesti Közlekedési Központ Zrt.-be. A teljes beolvadás a tervek szerint szeptember 30-án, a cégbírósági bejegyzést követően valósul meg.

„A közlekedési közszolgáltatást végző cégek integrációjának célja, hogy kiszűrje a párhuzamosan végzett tevékenységeket, és optimalizálja a szervezeti működést” – írta a BKK. Kitértek arra is, hogy a jelenlegi BKÜ-munkavállalók automatikusan a BKK Zrt.-hez mint munkáltató jogutódhoz kerülnek. A megújult, egységes szerkezetű BKK Zrt. továbbra is számít a társaságcsoport minden korábbi munkavállalójára – olvasható a közleményben.

(MTI)

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés