A DK üzent az Index vezetésének: Ne higgyék, hogy ezt szabadon meg fogják úszni!

2020. június 22. 15:29
A legnagyobb ellenzéki párt kiállt a legnagyobb ellenzéki online lap mellett.

Mint ismert, az Index.hu főszerkesztője vasárnap írt közleményében jelentette be: veszélyben érzi a lap függetlenségét. A szolgálati közleményhez a legnagyobb online médium munkatársai is csatlakoztak.

Dull Szabolcs szerint az Index vezetésével olyan átalakítási tervet közöltek, amely értelmében a szerkesztőség bizonyos részeit külsős cégekbe szerveznék ki. Ez alapjaiban változtatná meg a lapot a főszerkesztő szerint. Az ügyben megszólalt a legnagyobb ellenzéki párt is. Barkóczi Balázs, a Demokratikus Koalíció szóvivője hétfői videójában párhuzamot vont a Népszabadság négy évvel ezelőtti megszűnésével. „Üzenni szeretnénk az Index mögött álló üzletembereknek, tanácsadóknak és háttérembereknek, többek között Vaszily Miklósnak és Gerényi Gábornak. Ne higgyék, hogy ezt szabadon meg fogják úszni! Ne higgyék, hogy amikor ez a bűnszervezet elbukik, akkor ők nem fognak a vádlottak padján ülni” – mondta Barkóczi.

 

Összesen 363 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Milyen függetlenséget?

A balliberális oldal programja a kormány megbuktatása bári áron.
Eszközként használják fel a belpolitikai helyzetet, amelyet megkísérlik labilissá tenni különböző álhírekkel.
További eszközként használják a gazdaságot, a fejlesztések, beruházások visszafogását. Elégedetlenséget szítanak - különböző ígérgetésekkel - melynek célja, hogy növekedjen a költségvetési hiány, a GDP százalékban mért adósságállomány. Brüsszelbe szaladgálnak, hogy az uniós támogatásokat Magyarország tekintetében függesszék fel, mellyel elérnék, hogy a gazdaság stagnáljon, csökkenne.

A poszt témája is ebbe tartozik.
Ha támogatni akarja a DK az Indexet, akkor vegye át a finanszírozását.

Mindent elmond, hogy egy 9-11 %-os párt a legnagyobb ellenzéki párt.

Demokraták nem fejtenek ki nyomásgyakorlást magán vállalkozásokon. Azt csak a népi demokraták tették. Elvétel formájában.

A megtorlással való fenyegetőzés nagyon demokratikus dolog ám. A pártjuk nevében ott a demokratikus jelző, közben fogalmuk sincs arról, hogy mit jelent a demokrácia.

,,olyan h nem pártközpontból diktálják a tartalmat,,

Melyik pártközpontból diktálják az Index tartalmát?

Nem egyből. Hanem az Összefogás több irodájából.

Azon tűnődőm, mi lenne, ha valaki ezt DKs gazembert a Fideszből valaki azzal fenyegetné meg, hogy lelövik a kutyáját, vagy számon kérnék rajta Gyurcsány szakdolgozatát. Miféle mocsok aljasság kell ahhoz, hogy egy jogállamban számon kérje valaki egy cégtulajdonos jogszerű döntéseit és ezért későbbi retorzióval fenyegesse?

Gerényi soha nem szerette meg a NER-t, de könnyen lehet, hogy most meg fogja kedvelni. Ez a DK-s közlemény, mintha valami bolsevik párttitkár fenyegetőzne. A DK-s maffia ezután egész egyszerűen nem juthat hatalomra, hiszen megígérték, hogy kíméletlenül leszámolnak vele.

Én a DK-t gondolom bűnszervezetnek, ez az üzenet kb. a maffia szintjét hozza. Lófej az ágyadban.

Jaja, már most komisszárkodnak a kurvanagy demokraták. Talán az ÁVH-t is újraalapítanák.

Totális elmebetegek. Ha az Index már nem termel pénzt, a tulajdonosnak joga van átalakítani a finanszírozást. Sőt, igazából a magántulajdon arról szól, hogy akár be is szánthatja az egészet, még akkor is, ha nyereséges. Azt csinál vele, amit akar, az övé.

És ott az Andrássy út 60. is. Csak be kell rácsozni ablakot-ajtót, és máris mehet az indexes elhajlók jobb belátásra bírása.

Most miért, egy fasiszta vagy náci országban ez így működött, hát mit akarnak vajon a dékások építeni? (a bolsevikoknál nem is volt magánvállalkozás, ott ez a veszély nem fenyegetett)

Ha jól értem, akkor Gerényiék karcsúsítanák az Indekszet, évről évre karcsúsodik a nyereség. A szerkesztőség viszont emiatt harcot hirdetett. Szerintem ezek az újságíról/szerkesztők kicsit sokat képzelnek magukról. Hibát követnek el, ha így beleszállnak a tulajdonosba.

Melyik pártközpontból diktálják az Index tartalmát?
egyenlőre semelyikből.
................

Viccnek elmegy az újszülöttek körében.

Megnéztem a videót, csak a szokásos hazudozás. Azt állítja, hogy az Index tulajdonosai fidesz-közeliek. Hivatkozik a Népszabadságra, ami 4 éve bezárt, hogy ezt is a Fidesz akarja bezáratni. Ezek szerint a Népszabadságnak is fideszközeli tulajai voltak??? Micsoda baromság ez?

Mindegy, DK közlemény, tehát ótvar bolsevik hazugság az egész.

Bírom, hogy Gerényit lefideszközelizték. Az index és az azonnali.hu alapítóját. :D

Mi köze ennek a Fideszhez? Ők tartják fenn az Indexet?

Figyu, hogy van az, hogy a facebook a google cenzorai azt csinálnak, amit akarnak, mert az egy magán oldal, az Index tulajdonosai meg nem szervezhetik át a lapot, úgy, ahogy ők akarják? Hol van itt a tőke szabadsága?

"Ne higgyék, hogy amikor ez a bűnszervezet elbukik, akkor ők nem fognak a vádlottak padján ülni"

Ez a bűnszervezet - itt lehet, hogy a DK-ra gondolt? Gyurcsány keresztapával az élen.

Mielőtt kiikszeltem megnéztem mit csinál. Semmit.

Miben különbözik ez attól, hogy Fegyőr Andriska kiscsoportos óvodás
bemegy a haverokkal az Origo szerkesztőségbe felvázolni a
lehetőségeket?

Rosszul láttad, napi 300 komment az!

" Ha a ballib oldal segíteni akar, nyúljon a zsebébe és finanszírozza. A Népszabadságot is hagyta veszni az abban tulajdonrésszel bíró Mszp. Azután meg sírt a szájuk. ."

Nem hiszem, hogy az indexet ne lehetne hosszú távon finanszírozhatóvá tenni. A száz-kétszázfős stáb nyilván már a múlté, de, állítólag mégiscsak a leglátogatottabb portál.

Egyébként meg a f*sznak kellett pl. utaztatni a Miklósit, hogy az közzétehesse a migránsérzékenyítő riportsorozatát? Ha már költségekről van szó. Ez a téma már régen kifingott, az is egyértelmű, hogy nem akarunk migránsokat, legfeljebb a belpestiek, de ők is leginkább másnak a nyakába varrnák. Megért ez a téma annyit 2019 környékén, hogy Miklósi és csapata utazgathasson mindenfelé?

Gondolj bele: Orbán miért mentette volna meg a Népszabadságot? Egyetlen okot mondjanak rá. Gyurcsányék hány jobboldali lapot segítettek ki az anyagi problémákból?

A Népszabadság menthetetlen volt. Túl nagy volt, túl nagy maradt, közben elment a világ mellettük. Olyan volt, mint az MSZMP-ből lett MSZP, egy pártállami mementó.

Érdekes módon az akkori főszerkesztő Pető Péter ma ott van a 24.hu-ban, és jópár ex-népszabis is akad arrafelé.
,Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a balliberális Index szerkesztősége pánikba esett, miután a lap balliberális igazgatótanácsa azt szerette volna, ha terveket készítenek a hosszú távú fenntarthatóságra, mivel úgy értékelték, a tőlük független hirdetésszervező cégre, az Indamédiára nem számíthatnak feltétlenül. A lökdösődés ma ott tart, hogy a lap munkatársait önkívületbe és önsajnáltatásba hergelő Dull Szabolcs főszerkesztőt kitették az igazgatótanácsból.

Az Index kistestvérére, a 444.hu-ra bízták a felek, hogy tájékoztassa a lap sorsa miatt aggódókat, hogy hogy áll most a mérkőzés a szerkesztőség és a lapot birtokló alapítvány között. A blog arról számolt be, hogy mivel csak egy koncepció volt, amit Dull Szabolcs főszerkesztő a nyilvánosság elé tárt, ezért kitették az igazgatótanácsból. A 444.hu azt is tudni véli, hogy a Simicska-érában kialakított modell (amit akkor a függetlenség zálogának tekintettek) további konfliktusokat is tartogat, és elképzelhető, hogy további meghatározó ballibsi személyiségek távoznak.,

https://pestisracok.hu/egyelor..

Szerintem ezzel a dk nincs tisztában:-))))
Csak zsigerből megszólaltak:-)))

Igen, most hogy írtad, eszembe jutott, hogy tán volt is valami pályázati pénz erre. EU-s vagy valami alapítványi forrásból.

Vegye meg a DK az Indexet, tartsa el, működtesse, és akkor nem kell félteniük. Akkor ők lesznek a tulajdonosok, és azt tesznek a hírportállal, ami akarnak. Mint ahogyan a mostani tulajdonosok is azt tesznek a tulajdonukkal, amit akarnak, így működik a szent piac.

Az Index a sejtelmes utalások helyett maga is elmondhatná, mi a helyzet. De nyilván nem mondhatja el, még kérdésre sem, milyen játszmák folynak.

LOL

Te hol éltél pl. 2006-ban? Tudod, amikor ezek a "nagyonfüggetlenek", HVG-től origón át indexig (folytassuk a sort? Népszabadság, Népszava, Magyar Hírlap, 168 óra, Magyar Narancs, Hetek, tényleg nem folytatom...) egy az egyben álltak falanxként a kormányzó MSZP-SZDSZ szolgálatában.

Mi a frászról beszélünk?!?

"Egészen pontosan tudom, hogy mindaz, amit csinálunk, az nem lesz tökéletes. Hogy egy sor ügyben fogalmam sincsen, hogy melyik, nem a hatodik lépés, még a harmadikat sem tudom. Tudom az első kettőt. És egyszerre kell megpróbálni előrevinni ezeket az ügyeket, fenntartani közöttünk az együttműködést, a jóhiszeműséget, biztosítani a koalíciós partner támogatását, fölkészíteni a legbefolyásosabb lapok vezetőit és vezető publicistáit, hogy mire számíthatnak, bevonni őket ebbe a folyamatba."

2006 május, Gyurcsány Ferenc

Na szóval, ismételjük:
"fölkészíteni a legbefolyásosabb lapok vezetőit és vezető publicistáit, hogy mire számíthatnak, bevonni őket ebbe a folyamatba."

(Aki olvasott akkoriban akár Népszabadságot, akár origót, akármit, az pontosan tudja, mit jelentenek ezek a szavak.)

Öööö... várjunk csak, tényleg a tényeket leszögezendő:
- Az az ember, aki ekkor Magyarország miniszterelnöke volt.
- És aki ma a fent óbégató/fenyegetőző DK elnöke.

2005-ben a Magyar Hírlap még bőven ballib volt.

Ez tipikus "DK" reakció: még nem is tudni, miről van szó, de már fenyegetőznek. Fegyenc börtöntöltelék még szabadlábon van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés