Totális letámadást tol a progresszió

2020. június 13. 17:17

Trombitás Kristóf
Mandiner
És semmitől sem riadnak vissza.

Őszintén elmondom, fáj látni, hogy az USA képes volt idáig süllyedni. Egy pillanat alatt csicskultak be korábbi republikánusok, Bush, vezető katonák, sőt, egyházi vezetők is, mert nekik „sok”, amikor egy vandálok által felgyújtott templomnál – ami régóta az amerikai elnökök imahelye is – megjelenik a Bibliával kezében Trump.

Teljesen nyilvánvaló, hogy a felmérésekben az emberek többsége nem meri majd azt mondani, hogy ez sok, és nem szeretné egy bolsi forradalomban feláldozni magát és vagyonát, de inkább csendben marad, mert a hollywoodi semmirekellőktől kezdve a fél világ azt harsogja a képébe, hogy ezt kell elfogadnia. Érthető, hogy inkább összehúzza magát, kivár pár hónapot, társaságban még kínosan mosolyog is, ha kell, aztán csendesen Trumpra szavaz.

Ebben bízhatunk, mert novemberig totális letámadást tol a progresszió, és semmitől sem riadnak vissza. Ha kell, egész Amerikát fel akarják majd égetni, mert hát ők jót akarnak.

Főleg jó sportcipőket, ingyen.

Ha nyer Trump, döbbenetes reakciókat fogunk látni. Ezeket a küzdelmeket fel kell vállalni,

nem hátrálhatunk tovább, mert nincs hova.

Gőzerővel zajlik a hazai tesztelés is: Cseh Katalin arról beszél, teljesen érthetőek az amerikai események. és igyekszik megtalálni a hazai párhuzamokat. BLM-heccparádé is volt Budapesten, ahol sikerült majdnem 10 percet térdelni a mocsokban.

Apropó térdelés!

Az irány nem meglepő, de lehetne ennél nagyságrendekkel erősebben is csicskulni az amerikai balosoktól. Mert végül tényleg döbbenetes, hogy a randalírozókat nem arra próbálják rávenni, esetleg ne raboljanak és gyújtogassanak, hanem átölelik őket és letérdelnek előttük.

Ne álljatok meg itt, miért kell félgőzzel csinálni? Nyalhatnátok a talpukat, önként átadhatnátok értékeiteket, házatok kulcsát és feleségeiteket. Naponta nemcsak tízszer, de százszor is elismételhetnétek, hogy bűnösök, alávalóak vagytok. Senkiben se legyen kétség, ha most nem Trump lenne az elnök, a Fehér Házban is ezt a műsort adnák elő, és fel sem merülne a hadsereg bevetése. Sőt, pláne buzdítanák az embereket, hogy íme, itt a helyes irány!

Ez is egy út, sokan pártolják. Valahol szerencsénk is, hogy egyre kevésbé fedik el a felforgatók valódi céljaikat, mert így egyszerűen elég rámutatnunk és mindenkinek feltenni a kérdést:

ezt akarjátok vagy a felforgatás megállítását?

Végül mindig ugyanarra lyukadunk ki:

Aki nem érti, hogy a Waczak szálló a proli sorban még éppen nem elmerülő, birodalmi ethoszát már elveszített átlagember ügyeskedéséről, szerencsétlenkedéséről szól és nyilvánvalóan egy görbe tükör, azzal nincs miről beszélni.

Aki nem érti, hogy az Angolkák ugyanennek a közegnek egy frissebb, pláne alulnézetből fotózott állapota, azzal nincs miről beszélni.

Aki nem érti, hogy az Elfújta a szél a konföderációról egyáltalán nem rózsaszín köddel, de érzéssel mesélő mű, ahol a mindennapok déli emberének is látjuk az életét, azt az életet, amit a jenkik bizony tűzzel-vassal és erőszakkal megváltoztattak – nem a rabszolgaság kérdéséről beszélek, aki nem foxi-maxin szerezte az ismereteit, annak teljesen nyilvánvaló, hogy ez a jenkiket is maximum csak gazdasági szemszögből érdekelte –, azzal nincs miről beszélni.

Aki nem érti, hogy történelmi személyeket koruk szokásainak megfelelően kell megítélni, nem haláluk után született társadalmi szerződések szemszögéből, azzal nincs miről beszélni.

Nincs miről beszélni, mert ezzel a bolsi lendülettel

egy másodperc alatt ott tarthatnának a felforgatás hazai követői, hogy minek nekünk Szent István, Szent László vagy IV. Béla emlékezete,

köztéri megjelenése, utcái vagy intézményei, elvégre egyikük sem progresszív, baloldali eszmék alapján tette, amit tett. (És ez minden szerencsénk!)

Mert ha ilyet akarnak tenni, akkor azért jó, ha tudják, hogy mi is ott leszünk a szobrok előtt. Ezt csak úgy megjegyzem.

Tudjátok az aranyszabályt: tálibokkal nem tárgyalsz.

Összesen 108 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

mintha ti nem ugyanilyen primitív módszerekkel próbálnátok érvényre juttatni az ideológiátokat. Lukács György, Károlyi Mihály, Nagy Imre szobrának az elszállítását hogyan minősítenéd?

Ha Isten nincs, minden meg van engedve.

Szegedről, mondjuk, könnyebb. Közelebbről tragikus és vészt jósló. Mintha az ember ülne a Titanicon, a zenekar még játszik, de a fedélzetről látszik a jéghegy.

A balosok minden gátlásukat levetkezték, vérszemet kaptak és nagyon sok az országban a tanulatlan, nem sokra jutott ember, akinek az irigysége fölkorbácsolható. Az értelmesebbje tudja, h. bárki jön, csak kevesebb jutna neki, ez a Fővárosban kezd világosabbá válni, amellett van, még aki emlékszik a szoci-SZDSZ kormányok alatti stiklikre. Ez a halvány reménysugár, meg a remény az Isten megtartó kegyelmében.

Meglátjuk. Ez a Németh Athina ügy és szoci kezelése mindent elmond a morális mélységről, ahol tanyáznak. Mindez gondosan kiküldve az Euronews-nak, amelyik nekik kontráz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés