Az MSZP top10 kínos pillanata

2020. június 12. 15:06
Az álmentős botrányból ihletet kapva összeszedtük az MSZP tíz legkínosabb pillanatát. Vigyázat, „kurva erős képek”!

1. Mission Impossible: Kunhalmi és az ajtó

A MTVA-székházának „elkeseredett ostroma alatt” Kunhalmi Ágnes – a szocialista párt ökle – megpróbált átjutni egy ajtón, SPOILER: nem sikerült. „Jaj Istenem, Ági!”.

Ezt a zeneileg is kiemelkedő verziót ajánljuk még a feldolgozáshoz.

2. Bangóné és a helyesírás

A cím önmagában még nem szűkíti le a témát, ugyanis Bangóné Borbély Ildikó számára általában gondot jelent a helyesírás. Ezzel önmagában még nincs is akkora probléma, de felvetődik a kérdés, hogy miért nem segít neki valaki? Kunhalmi Ágnes segített neki, az eredmény egy igazán figyelemfelkeltő transzparens lett, amellyel az ellenzéki képviselők ellen folyó rendbontási eljárás ellen tiltakoztak.

3. Kunhalmi röhögőgörcsöt kap

Kunhalmi Ágnes munkásságából külön összeállítást is lehetne készíteni, de nem lenne fair a többi versenyzővel szemben, ha egyedül róla szólna ez a válogatás, a nevetős nyilatkozatát viszont nem hagyhatjuk figyelmen kívül.

4. Bangóné patkányozása

Ha létezik valaki, aki felveheti a versenyt Kunhalmi Ágnessel, az Bangóné. 2019 áprilisában az ATV műsorában a patkányok elszaporodása kapcsán külön kiemelte, hogy „sok a patkány Magyarországon!”. A műsorvezető visszakérdezett, hogy „ennek mi az áthallása”. Erre pedig sejtelmesen annyit mondott: „mindenki úgy gondolja, ahogy akarja”. Később természetesen a párt megpróbálta elmagyarázni, hogy a politikus „nem úgy gondolta”.

5. Korózs Lajos és Athina

A minap a szocialista politikus egy állítólagos mentőápolóval beszélgetett a koronavírus-járvány miatti kórházkiürítésekről. Németh Athina azt állította, hogy az általa ápolt 10 betegből egy hét után 9 meghalt. Az Országos Mentőszolgálat elmondása alapján viszont a nő nem tartozik a szervezethez, és még ma sem látunk teljesen tisztán az ügyben. Biztos, ami biztos, az MSZP eltüntette a videót az oldaláról.

6. Kunhalmi Ágnes tájszólása

A politikus „lement” szűkebb pátriájába, a XVIII. kerületbe, és megpróbálta megszólítani a helyieket. Mindezt pedig a magyar egy eddig ismeretlen nyelvjárásában próbálta meg kivitelezni. 

7. Egyedül vagyunk, Tibor

A szövetségesek nélküli szocialista pártról értekezett 2006-ban Horn Gyula és Szanyi Tibor. Az addigra már sokat megélt Horn megjegyezte a szót éppen átvenni kívánó Szanyi kapitánynak: „egyedül vagyunk, Tibor”.

8. Merjünk kicsik lenni

Kovács László büszkén vállalta annak idején: „Merjünk kicsik lenni!”. Nem tette magasra a lécet az ország számára, jelenleg ez a mondat lehetne a szocialisták jelmondata, de ne felejtsük: a lenyugvó napnak is van ereje.

9. Bangóné és a „kurva erős képek”

A már említett ellenzéki kísérlet, hogy beolvastassák követeléseiket az MTVA-székházában, nem sült el túl jól. Több politikus is élőben közvetítette az eseményeket, így sikerült összehozniuk, hogy Bangóné a nézők füle hallatára javasolta, hogy feküdjenek tarkóra tett kézzel a földre, mert úgy lesz igazán ütős az anyag. „Kurva erős kép lenne, hogy lefekszünk a lépcső elé és tarkóra rakjuk a kezünket. Jó? Ez most komoly, csináljuk már meg!” – hangzik a felvételen.

10. Illeg-billeg Kunhalmi

Vele kezdtük, vele is zárjuk.

Összesen 101 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nálam a tíz pontos Korózs videója, mert az tudományos és szakmai. :-)

Már minimum 10 éve meg kellett vonna szűnniük.

Két éve még 681 ezer szavazójuk volt. Elképesztő.

Az MSzP-nek már 30 éve ugyanaz a baja: nincs elmondható története. Valamiféle dacból még vannak szavazóik, nade lelkesedésből? Hogy "igen, igazuk van! Ők mutatják az UT-at???"

Ennyivel tud többet a DK és a Momentum. Persze hogy valaki rálépjen az útra, amit ők mutatnak, ahhoz nagyon hülyének kell lenni, de legalább mutatják.

Megértem, hogy fáj a valóság.

Pedig a lista nagyon szerény:-)
Kimaradtak régebbi ikonikus mszp-sek, mint pl Arató, Zuschlag, Török,.....

Sokkal jobb lenne minden ha 30 éve eltakarodtak volna végleg, az biztos.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés