Nem kéne hülyének nézni a választókat!

2020. június 3. 10:11

Bánó András
Hírklikk
Nem szokott az ember politológusokkal vitatkozni, de most mégis ezt teszem.

„»Ha ez így megy tovább, az ellenzéknek semmi esélye nem lesz 2022-ben« – így beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Török Gábor politológus. Nem szokott az ember politológusokkal vitatkozni, de most mégis ezt teszem.

Török Gábor azt is kijelentette, hogy a járvány alatt politikai értelemben »a kormány leiskolázta az ellenzéket«. Miben is? Mi volt a leiskolázás?

Csak nem az, hogy kétharmadával visszaélve, átvitte a felhatalmazási törvényt, és elérte, hogy dekrétumokkal irányíthassa az országot?

Csak nem az, hogy megnyomorítva anyagilag az ellenzéki pártokat, hatalmi szóval elvette költségvetésük 50 százalékát?

Csak nem az, hogy kivéreztette az önkormányzatokat, egyrészt a  gépjárműadó egy részének elvételével, és a bejelentéssel, hogy jövőre teljes egészében elvonja ezt a pénzt?

Csak nem az, hogy ingyenessé tette a parkolást, és ezzel újabb bevételtől fosztotta meg a nehéz helyzetben lévő önkormányzatokat?

Csak nem az, hogy Karácsony Gergelyt tette mindenért felelőssé, főként a Pesti úti idősotthon kapcsán, a főpolgármester ostorozása pedig most már odáig fajult, hogy Hollik István Fidesz-frakcióvezető a Deák téri késelésért is őt tette felelőssé?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 106 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bánónak igaza van. Tényleg nem kéne hülyének nézni a választókat. Nekik, ott a Hírklikk visszhangkabinjában.

Arisztotelész a Hermeneutika 9. könyvében azt írja, hogy a jövőbeli eseményekről nem tudunk jelentéseket tenni. Például ha azt mondom, hogy holnap lesz tengeri csata, ez nem is igaz, nem is hamis. Mint ahogy ennek a tagadása sem.

Az ellenzék nem fogta fel, vagy gazdáik nem engedték nekik, hogy felfogják: a járványban egyedül a kormánynak és a különböző hatósági szerveknek van a cselekvésre kompetenciája, hatásköre. Az ellenzék most csak figyelhetett a pályán kívülről, és lehetett volna együttműködő is. A járvány elmúltával mondhatták volna, hogy az ő kritikájuk nem öncélú, mert amikor kellett támogatták a védekezést. Jót tett volna a hitelességüknek.

Ők viszont leszegett fejjel elleneztek mindent, és annak az ellenkezőjét is. Hülyeségeket mondtak - Szabó Tímea: a világon nálunk haltak meg a legtöbben - hisztérikusan ordítoztak, vagy éppen elszólták magukat - Arató Gergely: sajnos nem állunk rosszul - amiből csak az jött le, hogy ők a kormány sikertelenségében érdekeltek, nekik az hozhat valamit a konyhára. Következtetés: a járvány terjedésének szurkolnak. Egyszerű logika, vagy ez, vagy az, nincs középút.

Török Gábor ezt vette észre, erről beszélt.

Arató a mintapéldája a kontraszelekciónak. A Terror Házánál gyerekesen röhögcsélve együtt poénkodott a zsidókon Zuschlággal, és érdekes módon még mindig használatban van. Úgy tűnik, nagy a káderhiány a DK-ban.

Majd a választók döntik el, hogy ki nézte őket hülyének. A vörös terror már nem úgy működik, ahogy te akarod, lásd be.

Gergő megugratta Jámbort és Bánót. Mindkettőt ő alkalmazza közpénzből.

Azt mondja, elvették az önkormányzatok költségvetésének 50%-át. Ez nettó hazugság, hiszen az ő fizujara is van pénz. Gergő rendeleti kormányzással egy személyben döntött Bánó alkalmazásáról.
Bánó, ha egy mezei olvasó meg tud cáfolni, harmat gyenge vagy. Igaz, ezzel beleillesz Gergő sleppjébe.

Bánó, nem tudsz olvasni? Török Gábor nagyon pontosan megmondta: a kormány jól felépített, értelmesen belátható, , követhető politikáját az utca emberi is tudja követni. Az ellenzék pedig két naponként új ötleteket dob be, de az összevisszaságuk követhetetlen. Nincs koherens, következetesen képviselt mondandójuk, azon kívül, hogy ne Orbán kormányozzon.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés