Zsinagógát rongáltak tüntetők az Egyesült Államokban

2020. június 1. 9:08
Izrael-ellenes graffiti került Los Angeles legöregebb zsidó imaházára egy időben az erőszakos tüntetésekkel.

Megrongálták Los Angeles legöregebb zsinagógáját a George Floyd halála miatt kirobbant tüntetések során. Az épületre vasárnap került fel egy Izrael-ellenes graffiti. A Los Angeles Fairfax negyedében található Beth Israel Gyülekezet imaházának falára a „F-Israel, Free Palestine” felirat került fel.

 

 

A vandalizmus súlyosan érinti Los Angeles egyes kerületeit, amelyekben elszabadult az erőszak egy afroamerikai férfi ellen elkövetett rendőri brutalitást követően. A Los Angeles-i Rágalmazás-ellenes Liga Twitteren reagált az elkövetett rongálásokra: „A vandalizmus sosincs rendben. Az antiszemitizmus sem. A gyűlöletre és a fanatizmusra nem még több gyűlölet a válasz. Jobbak vagyunk ennél Los Angeles!” – fogalmaztak. A tüntetések azt követően törtek ki, hogy nyilvánosságra került egy videó, melyben Derek Chauvin járőr a földre vitt egy fogvatartott afroamerikai állampolgárt, George Floydot, majd a nyakára térdelt. A rendőrtisztet harmadik fokú gyilkosság vádjával letartóztatták a minneapolisi hatóságok a hétvégén.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A 68-asoknak, antifáknak az a baja, hogy túl fehér Izrael, és meg merészelte nyerni az ellene indított háborúkat valamint hogy kapitalista high-tech hatalom.

Ez az, ez a pár betű, ez nagyobb kárt okozott, mint Minneapolis és Detroit együttvéve.
Az, hogy keresztény templomot felgyújtottak, az a Los Angeles-i Rágalmazás-ellenes Liga képernyőjén nem ért meg egy ejnye-bejnyét sem.
Igaz is, amit felgyújtottak, elégettek, azzal már semmit nem lehet kezdeni, amámeghhótt, ahogyan a bő gatyás madjar mongya....
Itt viszont, a falra festett betűk a zsidó Liga szerint:
"vandalizmus, antiszemitizmus, gyűlölet, fanatizmus " - brr, valakiknek ez sokba fog kerülni.
Dollárba.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés