Erdő Péter pünkösdvasárnapi szentmisét celebrált az esztergomi bazilikában

2020. május 31. 14:41

Az egészségügyi előírások betartása kötelező volt.

2020. május 31. 14:41

Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek szentmisét celebrál pünkösdvasárnap az esztergomi bazilikában 2020. május 31-én. A koronavírus-járvány miatt a szertartáson biztonsági előírások betartásával vehetnek részt a hívek. A templomba lépés előtt mindenkinek ellenőrzik a testhőmérsékletét, a misén csak maszkban vehetnek részt a hívek, és a nem egy háztartásban élőknek másfél méteres távolságot kell tartaniuk egymástól.

(MTI)
 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2020. május 31. 15:33
Ötvenhét éves lettem én - meglepetés e költemény csecse becse: ajándék, mellyel meglepem e kávéházi szegleten magam magam. Ötvenhét évem elszelelt s még a zsebem sose telt. Az ám, Hazám! Lehettem volna oktató, nem ily közpénzt loptató "szegény" legény. De nem lettem, mert Oxfordban eltanácsolt az egyetem fura ura. Bár nem örül Soros úr, hogy rablónk nem nyelvtant tanul, sekély e kéj - Én egész népemet fogom nem középiskolás fokon kira- bolni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik