Drogdílereket fogtak el Terézvárosban

2020. május 31. 09:45

Terézvárosban fogtak el két kábítószer kereskedőt, még aznap azonosították és elfogták a két „felettük álló” dílert is.

2020. május 31. 09:45

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályával együttműködve közösen számolták fel a kábítószer terjesztő hálózatot.
Az NNI Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályán bűnügyi információ merült fel arra vonatkozóan, hogy két fiatal férfi kábítószerrel kereskedik a VI. kerületben. A felderítő munka során kiderítették annak a lakásnak a címét, ahol az információk szerint a kábítószert árulták.

Az NNI Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya tájékoztatta a VI. kerületi Rendőrkapitányság munkatársait a birtokukba került információkról és 2020. május 28-án egy terézvárosi lakásban éppen egy vevő jelenlétében érték tetten a két dílert, a 28 éves H. K. Goshev bolgár állampolgárt és társát, a 25 éves K. Bencét, akiket elfogtak és előállítottak a kerületi rendőrkapitányságra. A nyomozók a lakásban kutatást tartottak, és lefoglaltak 692 gramm marihuánát, 28 gramm kábítószergyanús sárga tablettát, 2 tasak kábítószergyanús fehér port, továbbá a kábítószer porciózásához használt digitális mérlegeket, egy gáz- és riasztópisztolyt, illetve 400 ezer forintot, 50 amerikai dollárt és 55 eurót.
 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jozi4110
2020. június 01. 18:50
Az jó hír, ha az ilyen kaliberű dílereket is (!) elfogják, de azért ez a hír eléggé... hogy is mondjam... könnyűsúlyú. Ez a két ember nagyon a szervezet vége / alja lehetnek, a mennyiségek alapján, semmiképpen nem nevezném kábítószer-terjesztő hálózatnak... Inkább két kishalról van szó.
annamanna
2020. június 01. 01:39
"Érettségijét ünnepelte, hajnalban megkéselt két embert egy gyulai fiatal A 18 éves támadó érettségijét ünnepelte, hajnalban részegen tartott hazafelé 17 éves barátjával, amikor összetalálkoztak egy másik, 27 éves férfival. Egyelőre nem tudni miért, de az érettségiző mindkettejükre késsel támadt - értesült az RTL Klub az ügy előzményeiről. A 27 éves férfi életét vesztette, holttestét Gyulán, a Wesselényi utcában találták meg - olvasható a police.hu közleményében. A rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül, a 44-es számú főút Gyulát elkerülő szakaszán elfogták a 18 éves gyulai R. Róbertet, akit emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek." "A támadót hamar elfogták, úgy tudjuk, rendészeti iskolában tanult. Egyelőre nem tudni, hogy miért késelt."
Krupp Skya
2020. június 01. 01:01
"K. Goshev bolgár állampolgárt" Klára ki lesz akadva.
bunko_jobbos
2020. május 31. 19:23
Az a baj, hogy mindig csak a kis halak akadnak horogra. Közben meg minden középiskolában füveznek a gyerekek. Nem rossz Szingapúrban ez a halálbüntetésesdi. Ott is van, mert nagy a hajtóerő, de szerintem jóval alacsonyabb szinten. Ha hagyod a gabonádat szabadon, akkor az egerek fél év alatt felzabálják az egészet, mert exponenciálisan szaporodnak. Egy egérpárból (libsiknek: egy hím és egy nőstény :-) ) pár hónap alatt több ezer egér lesz. Ha macskát tartasz, az sem irtja ki az összeset, de konstans értéken tartja a számukat. Tehát a nulla nem elérhető szám, de ami itt megy, az nagyon durva. Totális háború kéne a narkó ellen. A Rajnából vett minta alapján kimutatható, hogy a németek mennyi kokaint fogyasztanak évente. Sokat. Valahogy az a kultúra, ami így elhagyja magát, az megsemsül önmagától. Nem vagyok az eszetlen önmegtartóztatás híve, de elvetem az élvhajhászást is. Mint mindenben, itt is az arany középút a lényeges. Pl. az alkoholtilalom is egy elbaltázott ostobaság volt, de ha megengednénk a totális kábszerhasználatot, az is. Szerintem elég az alkohol, ne tetézzük még több szerrel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik