Az elmeállapot kizárja a józan hangokat

2020. május 30. 8:28

Apáti Bence
Magyar Nemzet
Arató Gergely szavai mindent elmondanak önmagáról és a Müller Cecíliáról gúnyrajzokat gyártó ellenzék elmeállapotáról.

„A magyarok nagy és józanabbik része felelősségtudatának köszönhetően a vészhelyzet elmúlt, komolyabb pusztítás nélkül kivédtük a koronavírus támadását. Ami azért is nagy győzelem, mert például a briteknél (38 ezer halott) vagy a franciáknál (28 ezer áldozat) még mindig tart a háború. Nyugat-Európa országaiban rettenetes pusztítást végzett és végez jelenleg is a pandémia. Azokban a nyugat-európai országokban, amelyekre az ellenzék és az ellenzéki sajtó hónapokon keresztül hivatkozott, amelyeket ájult csodálattal bámult, amelyeket követendő példaként tartott.

Apropó! Az MSZP elnökének, Tóth Bertalannak szintén az ATV stúdiójában például sikerült azt mondania, hogy Nyugat-Európa országai sikeresebben védekeztek Magyarországnál. Amire az Indexnek, a HVG-nek és a 444-nek egy szava sem volt. Végül is minek rávilágítani az ilyen ordító hazugságokra, ha vannak fontosabb prioritások is? Például Müller Cecílián gúnyolódni, a védekezést gyengíteni, amivel végül el lehet érni a kormány megbuktatását.

Ezek az igazán fontos dolgok, hiszen ha a magyarok egy részénél el tudták volna érni, hogy ne vegyék komolyan se a vírus fenyegetését, se az operatív törzs tanácsait, akkor biztosan nem ilyen kevés áldozattal úsztuk volna meg a Covid-19 pusztítását. Ez pedig a háborúban is az ellenségnek, a rossz védekezésnek, a minél több halottnak drukkoló ellenzéknek siker lett volna. A Fidesz alkalmatlanságát bizonyító győzelem.

Ami miatt még hányingerkeltőbbek a Facebookot elárasztó mémek, az az, hogy a Müller Cecíliát köpködők még most sem kértek bocsánatot ettől a végtelenül kedves, türelmes és nagy tudású asszonytól. Még most sem, amikor mindenkinek, még az öngyűlölő magyaroknak is kiderült, hogy ez a tehetséges nép sokkal, de sokkal sikeresebben és hatékonyabban szervezte meg a védekezést, mint lényegében az összes nyugat-európai ország. Ez persze érthetően borzasztóan frusztrálja a vírusnak drukkoló szurkolókat, a »Merjünk kicsik lenni!« büszke zászlóvivőit.

Annyira, hogy a ragály felett aratott győzelem miatt néhányan magukról is megfeledkezve, végre nyilvánosan is kimondták, amiről eddig csak maguk között, otthon a négy fal rejtekében mertek sutyorogni. Hogy csalódottak amiatt, hogy ilyen kevesen haltak meg a járványban. Gondoljunk csak DK-s Arató Gergely az ATV esti műsorában elejtett freudi elszólására! Arató Gergely szavai mindent elmondanak önmagáról és a Müller Cecíliáról gúnyrajzokat gyártó ellenzék elmeállapotáról.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Arról a debil Aratóról beszélünk, aki együtt röhögött a zsidókon "cuslággal" az Andrássy út 60 előtt.

Hülyeségeket beszélsz, - szokásod szerint.

Ráadásul olyan aranyos, amikor a gyerekekről beszél.
Elmosolyodik, még a hangja is megváltozik a doktornőnek.
Nem is értem de nem is akarom megérteni ezeket a kétlábon járó gyűlölettől átitatott embertelen "embereket", akik így viselkednek vele szemben.
Persze ettől még nagy Müller Cecília emberi nagysága.
Valószínű zavarja, irritálja őket a nyakában lógó kis arany kereszt.

"végtelenül kedves, türelmes és nagy tudású asszonytól."

Kijöttek. Egészen pontosan heti bontású adatok vannak. Nálunk a járvány nem okozott kimutatható többletet a halálozásban, mert persze Isten nyugosztalja az 500 elhunytat, de más tényezők, mindenekelőtt a szigorú védekezés miatt volt 500 ember, aki nem szenvedett halálos balesetet, elkerülte a halálossá váló influenzát is a koronavírussal együtt, stb.

Ezeknél a barmoknál, mind János bácsi nick, beakadt a lemez, és a sima statisztikai tényekkel vitatkoznak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés