Helló, nácik, nácicskák, hát itt vagytok megint?

2020. május 29. 17:17

A kollektív bűnösség – milyen régi trükk! Működik cigánnyal, zsidóval, svábbal, magyarral szemben.

2020. május 29. 17:17
Lendvai Ildikó
Hírklikk

„Nem mondom, hogy hiányoztatok, pedig sok az ismerős arc. Itt van a 64 vármegye, a Betyársereg, a Mi Hazánk Toroczkaival, Novák Előddel. »Megemlékezés« a Deák téren. Megemlékezés? Ugyan! Hol voltatok más szörnyű eseményeknél, ahol nem gyanítottatok cigány elkövetőt? (Most sem tudni, de hátha... Drukkoltok, hogy így legyen, igaz?) Azok az áldozatok nem fájtak? Égő füstgyertyák, alig látni a ködüktől, lobbannak a lángok. Az ilyen láng mindig könnyen lobban, az ilyen köd mindig gyorsan vakít. Sötétlik a sok fekete dzseki és póló. Karlendítések, mintegy bemutatkozásként. Na persze, ez is csak kegyeletből.
»Cigánybűnözés!« »Megtámadják a becsületes magyarokat!« – ordítják. »Rendet, csendőrséget!« – áll a feliraton. Istenem, szerencsétlen áldozatok, szegény fiúk, mit tesznek az emléketekkel! Melyik politikai piacon teszik áruvá a halálotokat!?

Egész véletlenül, a Roma Önkormányzat épületéhez akarnak vonulni. A kollektív bűnösség – milyen régi trükk! Működik cigánnyal, zsidóval, svábbal, magyarral szemben.

Csendőrség még nincs, de rendőrök azért vannak. Igazoltatnak, de nem oszlatnak, járványhelyzet ide vagy oda. Nyilván az a parancs, hogy csak, ha dudálnak. »Király nem alhatik«, de csak a dudától. Cigányozni lehet, light változatban ezzel már ő is próbálkozott. Itt a »hard« hangszerelés hallható. A vetés beérett.

Sokan vannak, mert becsatlakoztak a fociultrák is. Abból a rengeteg pénzből, ami a focira ment, egy kicsi juthatott volna az ő leszerelésükre, áthangolásukra is. A sajtó szerint, itt van Dzsudzsák is, mint írják, hogy csitítsa a pályáról ismert ultrákat. Hát, itt már késő. De milyen jó, hogy diplomata útlevéllel időben hazahozták! Még lekéste volna a csitítást.

Ma reggel szólt a miniszterelnök a Kossuthon, fél mondatban még utalt is a Deák téri tragédiára. De erről a felvonulásról valahogy elfelejtett egy szót is szólni. Igaz, el volt foglalva a nemzeti konzultáció meghirdetésével. Ott majd Sorosról lesz szó, akinek tervei ellen, mint mondta, »berzenkedik az ösztönvilága«.

Érdekes, az enyém meg a bunkó cigányozás, az eszement kollektív gyűlölet ellen berzenkedik. Hiába, ízlések, pofonok és ösztönvilágok különböznek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 248 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2020. május 31. 11:10
Videófelvételekkel gazdagon illusztrált tudósításban mutatja be a független amerikai honlap, ahogyan Milwaukee városában a Fekete Életek Számítanak mozgalom randalírozó lázadói kocsikat gyújtanak fel és autósokat vernek meg, ha kiderül, hogy fehérekről van szó. "Fehér! Üsd a fejét a rohadtnak!" hallatszik a kiáltás az ütlegelés megindulása előtt. A Milwaukee Journal Sentinel helyi lap tudósítóját a földre lökték és ott rugdosták." igen, itt v agyunk Lendvai elvtársnő,! és maga hol van?
catalina9
2020. május 31. 07:10
a zsidó dr. Dániel Péter: Remélem, hogy minél több gój motoros tetű döglik majd meg az utakon. Részemről minden szerencsés kimenetelű (azaz halálos) baleset után pezsgőbontás." Ő a Gyurcsány féle DK körül sertepertélt, aztán kivándorolt Izraelbe...
Gyéressy Károly
2020. május 31. 00:27
Mindig van lejjebb. Ma van ehelyett a képzett ártány helyett Bangónénk követőkkel, lájkolókkal.
akiaki
2020. május 30. 21:27
helló komcsik, büdös kom-csicskák, hát nem tudtok eltűnni a süllyesztőben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik