A Soros-birodalom születése

2020. május 28. 10:06

Békés Márton
XXI. Század Intézet
Soros György a világ valaha élt legnagyobb hatalmú filozófusa.

„1993 végén Bukarestben Soros György a következőt mondta a »kelet-európai birtokán« tett többhetes körutazására őt elkísérő amerikai riporternek: »Nyugodtan írja csak azt, hogy ami egykor szovjet birodalom volt, az Soros-birodalom lett.« A terepszemlét novemberben kezdte Prágában, utána Szarajevó következett, ahonnét Horvátországba utazott, hogy pár nappal később Budapesten landoljon. Az újságíró összesen hat napot töltött együtt Sorossal, amikor ezt követően végigjárták délkelet-európai »hátsókertjét«, melynek állomáshelyei a következők voltak: Temesvár, Bukarest, Kisinyov (Chișinau), Szófia, Tirana. Soros mindenütt felkereste helyi alapítványa irodáját, tárgyalt támogatóival és azokkal, akiket ő támogatott, fogadta az újságírókat vagy éppen őt fogadták állami vezetők (Horvátországban és a Moldovai Köztársaságban egyenesen az államfő, bár előbbi emlékei szerint addigi élete legrosszabb találkozója volt).

Albániából az eredeti tervek szerint Bécsbe ment volna, de hirtelen irányváltással londoni fuvart kért a pilótától. 1993 legvégén, amikor szemléje befejeződött, egy másik projekt is lezárult: a Soros-birodalom létrehozásának első, tízéves szakasza ugyanis befejeződött. 1994-ben Soros György győztesnek nyilvánította a közép- és kelet-európai rendszerváltoztatással párhuzamosan véghezvitt, térségbeli tevékenységét, de kevesellte annak eredményét. Az első tíz évben a Soros-projekt kitüntetett, modellértékűnek szánt, úttörő vállalkozása Magyarországon volt.

Soros György kritikusai szerint nemzetközi tőzsdespekuláns, támogatói szerint milliárdos filantróp. Megkönnyíti a döntést, ha tekintetbe vesszük, hogy legendássá vált mondása szerint »a befektetés nem több rosszul sikerült spekulációnál«, ő maga pedig leginkább kozmopolitának vallja magát. Soros György a világ valaha élt legnagyobb hatalmú filozófusa.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 163 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Soros György annyira filozófus, amennyire Hitler is az volt. Van egy víziója a világról, amelyet tűzön-vízen át meg akar valósítani.

Soros György a cionista támadóerő legkártékonyabb ágának, a nemzetek feletti pénzmonopólium agressziójának látható arca.

A minden eddiginél nagyobbra duzzadt informális hatalom jelensége korunk egyik legfontosabb és legégetőbb problémája, amely jelenségről egyébként az emberek többségének fogalmuk sincs, mert szándékosan hülyén vannak tartva azok által, akik éppen ennek a hatalomnak a képviselői.
Aki pedig mégis beszél erről, az jobb esetben gúny tárgya lesz csupán, rosszabb esetben antiszemita.
Az emberek fejében még mindig csak a formális hatalom létezik, és ez így van jól, mert ez tartja fenn a status quo-t, te csak gyűlöld a politikust, gyűlöld azt, amit megmutatunk neked.
Elavult fogalmakkal rendelkezünk a hatalomról, nem beszélve a médiáról, (amely ennek az informális hatalomnak a leghalálosabb bunkósbotjává vált), amelyek sürgősen frissítésre szorulnak.

Már megint ez a szegény öreg filantróp bácsika.

Pedig se terve, se messiás tudata, se birodalma.

"Nyugodtan írja csak azt, hogy ami egykor szovjet birodalom volt, az Soros-birodalom lett."
Az már kevés, hogy a Soros-terrorsejteknek fel kell tüntetniük a felhasznált pénzük eredetét.
Törvény alapján KELLJEN ELSZÁMOLNIUK, ÍRÁSBAN, HITELESEN:
hol, mikor, mire, mennyit költöttek Soros pénzeiből, de minden felhasznált forintról, euró, dollárról, bárhonnan kapták.
És ezek alapján lehet őket, a Soros-szervezeteket a bűncselekményekkel összefüggésbe hozva bíróság elé vinni az általuk okozott károkat rájuk terhelni.
Ezzel egy időben:
Közterület-rendvédelem, közjármű-rendvédelem, tiszta és világos jogosultsággal. Ez a minimum.
A dolgokat a természetes medrükbe kell terelni, mert ha nem: a Soros-i természetellenes terel szennycsatornájába mindannyiunkat.

Igen a nagy ló.aszt!
Jó rendőr, rossz rendőr, szerepmegosztás.

OberEnnsinnen 2020. május 28. 14:12

Soros György a világ valaha élt legnagyobb hatalmú oligarchája.

Tudjuk, nincs semmiféle Soros-terv, nem volt és nem is lesz.
A tisztázatlan eredetű dollárjaival sem kell elszámolnia a küldői felé.
(Hova, kiknek adta, miért, mi az eredmény?...)
Mi a francért görcsölsz ilyen pofonegyszerű dolgokon, nincs jobb dolgod?

"Soros ösztöndíját nem egészen fél év után (Orbán) visszaadta és hazajött.
Akkor kezdett távolodni a libbantaktól."

Ja.
De azért az első miniszterelnöki idejének még az első felében is (2000 novemberéig)
alelnökként tolta a Liberális Internacionálé szekerét...
Szóval,
ölég sokáig tartott a kötődés nála is, meg a pártjánál is.

Akkor ő olyan, mint Hitler, aki festőként nem tudott maradandót alkotni, de mindent megtett, művészeti elveit a világra erőltesse.

Neked mennyit fizet ezért?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés