Épp erről írtam nektek tegnap

2020. május 27. 14:41

Azért küzdünk, hogy a kiscica legyen az egyetlen, akit még meg tud etetni bármivel.

2020. május 27. 14:41
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Breaking »Reagált« a szemkilövető Gyurcsány a tegnapi írásomra. Persze gyáva módon fiatalokat tolt maga elé, velük mondatta el, amit ő nem mert. Kedves fiatalok! Épp erről írtam nektek tegnap. Épp arról, hogy csak felhasznál titeket Gyurcsány, és látjátok, ez is történt. Jó nektek, hogy titeket már nem vernek agyon, ha tüntetni mentek! A mostani kormány soha nem lövetett rátok, és soha nem ütlegeltek titeket véresre viperával. Nem is veletek állok vitában, hanem az országot kifosztó, népére támadó Gyurcsánnyal. Azért küzdünk, hogy a kiscica legyen az egyetlen, akit még meg tud etetni bármivel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Förgeteges Edigej
2020. május 28. 07:42
Kedves Kocsis Máté! Igazad van! De! Te hol voltál 2006 október 23-án, mert az biztos, hogy nem láttalak az Astoriánál. Se a pufi középpályásodat, aki beszéde után rögtön hazaszaladt. Deutsch Tompika pedig az ATV-ig szaladt, hogy magyarázkodjon az erőszakról. Egyedül Révész Máriuszt láttam arrafele, aki pofánverette magát, lett is belőle "biciklitárolókért" felelős államtitkár Ellenben ez a kormány szépen hagyta nyugdíjában Gergényi Péter, aki még itt-ott igazgató is lehetett 2010 után. Nem kerültek elő a beépített "kémek" a tömegből és senki nem felelt a tettért. Te hol voltál Mátéka? Otthon a "meleg" otthonban. Ennyit rólad, meg a hazug dzsentri haverjaidról....
BőröndÖdön
2020. május 27. 19:51
Idióta.
pumuklik
2020. május 27. 18:33
Csodálom, hogy a macskája nem fordul fel csótánytól!
koronaszepe
2020. május 27. 18:02
Cicaharc!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik