Bércsúszómászók

2020. május 25. 7:25

Dippold Pál
Magyar Hírlap
Iszonyú indulataik lehetnek a hazai és a Brüsszelbe importált balliberális politikusoknak.

„Magyarország iránti gyűlöletük határtalan, éppen úgy, ahogyan a migránsözönt befogadni kész európai egyesült államok él jól megfizetett tévképzeteikben. A világon végigsöprő koronavírus-járvány idején a magyar baloldal minden korábbinál erőteljesebb támadásokat indított hazája ellen. Ótvaros hazugságaikkal megetették brüsszeli kartársaikat. Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen a meglehetősen csekély legitimitással rendelkező Európai Parlament jó része már régóta nem a kontinens országaiban élők érdekeit képviseli, hanem agyafúrt tőzsdespekulánsokat és pénzéhes emberkereskedőket szolgál.

A pandémia amúgy lábra jött balliberálisék legfőbb patrónusának, George Sorosnak. Pillanatok alatt újra feltalálta az európai örökkötvényt, belengette az azonnali ezermilliárd eurós kölcsönt, aminek a tőkerészét nem, ám kamatát, azt a bizonyos »csak« ötmilliárd eurót időtlen időkig csengethetnénk vissza. Az egészen véletlenül magyar származású mágnás így a most meglévőnél lényegesen nagyobb politikai hatalmat tudna megszerezni magának és társadalomromboló civil szervezeteinek az európai politikában.

Ezt a szándékot szolgálják ki a belga fővárosba kiszalajtott kedves magyar hazaárulóink. Az európai egyesült államok lózungját lóbáló Gyurcsányné Dobrev Klára, a jogállamiságról sipákoló Momentum-duett: Donáth Anna és Cseh Katalin, a mindenáron vérszagra vágyó Ujhelyi István és a zsidólistázóból éldemokratává átvedlett Gyöngyösi Márton. Vannak, akik szerint az őket illető jelzőkkel óvatosan kell bánnunk, hiszen ami az ő méltóságukat sérthetné, például a különféle csúszómászókhoz vagy egyéb állatokhoz hasonlításuk, nem más, mint dehumanizálás. Amit médiafigyelő bértollnokaik azonnal felkapnak, és továbbfejlesztenek. Azt írják, ezután már csak a sárga csillag és a Dunába lövetés jöhet.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A momentum és a DK a globalisták magyarországi pártjai.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés