A Pártállami Számvevőszék végrehajtotta az Orbántól kapott feladatot

2020. május 21. 13:12

Demokratikus Koalíció
MTI-OS
Ezek a számlák valóban elégtek a tűzben, ezért a DK állami támogatásának megvonása akár örök életre is szólhat.

„A volt fideszes országgyűlési képviselő, Domokos László által irányított (Párt)Állami Számvevőszék ismét megtette a feladatát, amit a hatalomtól kapott. Ma reggel bejelentették, hogy azért, mert a DK központi irodájában elégett számlákat nem tudtuk bemutatni, felfüggesztik a párt állami támogatását, ráadásul mindaddig, amíg ezeket be nem mutatjuk. És mivel ezek a számlák – bármennyire is hallgat erről a Fidesz által megszállt állami szervezet – valóban elégtek a tűzben, és ezeket ezért soha nem is fogjuk tudni bemutatni, a DK állami támogatásának megvonása akár örök életre is szólhat.

A Demokratikus Koalíció minden jogi lehetőséget megragad annak érdekében, hogy bebizonyítsa, az ÁSZ eljárása törvénytelen. Egyvalamit mégis szeretnénk jó előre leszögezni: ahogy az embereket sem lehet majd elhallgattatni rendőrségi vegzálásokkal és kihallgatásokkal, úgy a mi szánkat sem fogják befogni az állami támogatásunk megvonásával. DK volt, van és lesz, bármit is tesznek a Fidesz által megszállt pártállami szervezetek.

Sebián-Petrovszki László, a DK pártigazgatója, országgyűlési képviselője”

(MTI-OS)

Összesen 149 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Támogassa a DK-t az Európai Egyesült Államok!

Az álmennyezet alatt tarthatták a számlákat? Visszaemlékezve a tűzről készült fotókra, ott a bútorokban nem sok kár esett.............:)

Erre kellene magyarázatot adnia a DK pártigazgatónak és nem az iroda leégéséről.

Saját szabálytalanságai miatt támadja a DK a Számvevőszéket
https://www.asz.hu/hu/sajtokoz..

Spontán égés volt - avagy trükkök százai Fletó módra.

A filoxéra megette Gyurcsány szakdolgozatát, a Vörös Kakas meg a DK dokumentumait?

A komcsi Fegyenc pártja számoljon el szabályosan. Kész. Az ilyen közismereten blöffös-hazug nyilatkozatok jól szemléltetik az egész "DK"-brancs képmutatását, simlisségét, szélhámoskodó alattomosságát.

Az adatokat, feldolgozott adatokat le lehet menteni és tűzbiztos páncélszekrényben lehet tárolni.
Ugyanakkor vannak külső adathordozók is, amelyek kis helyet foglalnak el.
Ezek szerint - ha igaz, hogy elégtek a bizonylatok, adathordozók, akkor a tárolás nem volt megfelelő.
Egyébként pedig nem arról van szó amit a DK magyaráz, hanem erről.

Saját szabálytalanságai miatt támadja a DK a Számvevőszéket
https://www.asz.hu/hu/sajtokoz..

Az oldalfal még csak nem is kormos............... :) Nem fog ez összejönni..... Ráadásul a nemlétező papírokat a párt székhelyén kell úgy őrizni, hogy azok bármikor hozzáférhetőek legyenek. Na ez a tetőtér nem a székhely.............

Amennyiben Gyurcsány Ferenc kormányzati tevékenységét vesszük alapul nem csoda, ha a DK rossz útra tévedt.

Gyurcsány esete a Vörös Kakassal

Tíz éve történt. Erre emlékszel?

Tűz volt Gyurcsány Ferenc házában

Tűz ütött ki vasárnap este Gyurcsány Ferenc korábbi kormányfő házában, a földszinti szaunában. Gyurcsány nem volt otthon a tűz keletkezésekor, de három embert létrával kellett kimenteni az erkélyről. A korábbi kormányfő egyik fia enyhe füsmérgezést szenvedett, de nem kellett kórházba vinni. Gyurcsány szerint háztartási baleset történt.
https://www.origo.hu/itthon/20..

Ez már megint egy ámítás, amivel csak a pénzügyekben teljesen járatlan embereket lehet hergelni.

Ugyanolyan, mint az ellenzéki polgármesterek által talált mutyiszerződések, amelyekkel a fideszes polgármesterek lopták a pénzt. Nem véletlenül nem mutatott be egyetlen ilyet sem a hazudós demagóg ferencvárosi polgármester asszony azóta sem. Ilyenek ugyanis nem létezhetnek. Aki ismeri az államháztartási szabályrendszert az pontosan tudja, miért. Aki szabálytalan utalásokat hajt végre - a pénzügyi munkatárstól a jegyzőig - megy a dutyiba.

A DK számláiról be lehet szerezni a hiteles másolatokat, ugyanis mindig van másik fél. Aki kiállította, illetve aki kapta. Egy ilyen nyilatkozat azonnal leleplezi, hogy a tüzet maguk csinálták, hogy eltitkoljanak valami félresikerült, törvénytelen eljárást. Azt nem értem, miért nem indít a hatóság nyomozást? Azokat a számlákat meg lehet találni.

Ellenőrizni lehet a párttal kapcsolatban áll szervezeteket és azok könyvelésében meg lehet találni a számlákat. Ehhez nyomozást kellene kezdeményezni.

Ami zsebből történik, arról nem készül számla, az nem kerül be a könyvelésbe, ezért ellenőrizhetetlen marad. Emiatt nem lett volna szükség tűzre. Azt feltételezhetjük, hogy elrontottak valamit, pl. bekönyveltek fekete pénzeket. Elvileg ezt is ki lehetne nyomozni, ha nem is könnyen.

"Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük. Nincsen tovább. Nincsen."
Hát ja.
A trükkök százai.
Szerencsére most nem kormányzati szinten, csak a párt pénzügyeiben-gazdálkodásában.

Sőt, még rosszabba! A bizonylat-megsemmisítés a "DK"-nál már egy rossz-bűnös szokás...

A feltételezett bűncselekmények feltárása a rendőrség és az ügyészség feladata. Az ÁSZ tegyen feljelentést. Ilyen egyszerű. A nyomozás kicsit bonyolultabb, de a múltbeli könyvelés és egyéb információk alapján feltérképezhető a párt kapcsolatrendszere.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés