Pikó igazolja az állításait!

2020. május 14. 15:27

Pikó András reagált és bizony nem cáfolta azt az állításomat, hogy az önkormányzat 1 milliárd forintos támogatását nem hívta le kellő időben, pedig rendelkezésére állt.

2020. május 14. 15:27
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Tisztelt józsefvárosi polgárok!

Pikó András reagált és bizony NEM CÁFOLTA azt az állításomat, hogy az önkormányzat 1 milliárd forintos támogatását nem hívta le kellő időben, pedig rendelkezésére állt 

Válaszában 3 dolgot viszont állít a polgármester úr:

1. Tett lépéseket a Belügyminisztérium felé.
Ezt én készséggel elhiszem, de mivel nem hívta le végül a kerület pénzét, ezért ezek a lépések nem voltak túl jók...

2. Azt mondja, benne van a kerület költségvetésében ez tétel, miközben én azt állítottam, hogy nincs.
Ez esetben megkérem, ma 17 óráig hozza nyilvánosságra, a költségvetési rendelet és határozat vonatkozó részét! Kis segítség ehhez: döntési és közigazgatási szempontból kizárólag a költségvetési rendelet, mint jogszabály és a határozat mérvadó, hiszen erről szavazott a testület. Egyéb dokumentum, előzmény, előterjesztési szöveg lényegtelen, ezért kérem, a pontos rendelet és határozati számokat és szöveget tegye közzé, annak van relevanciája.

3. Azt állítja, hogy ő írt nekem levelet. 
A Belügyminisztérium tájékoztatása szerint március 23-án zárolták a fel nem használt támogatást a járvány miatt. Megkérem, ma 17 óráig tegye közzé polgármester úr a megválasztása és ez év március 23. között részemre megküldött valamennyi levelét

Igazolja az állításait!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
22-es csapdája
2020. május 14. 22:38
Breking news! (2 órája) Tisztelt józsefvárosi polgárok! Pikó András a tények és a nyílt vita helyett a sumákolást választotta. Ma 17 óráig ugyanis nem mutatta be a kerületi költségvetési rendelet konkrét pontját, amiben a milliárdos támogatással számolt volna, és nem hozta nyilvánosságra a március 23-a előtt nekem írt állítólagos leveleit. Valamit pedig kellene mondania a kerület lakóinak az elkótyavetyélt egymilliárd forint ügyéről. Az elhallgatás és mások lehazugozása nem jelent megoldást, polgármester úr! Továbbra is várom válaszát! A levelet pl. megírta a derék ember, állítja, csak 25-én, amikor már késő volt.
zakar zoltán béla
2020. május 14. 21:45
Pikó a pákosztos CICA BABA!
vadászcsaba
2020. május 14. 19:46
Pikó azt csinálja, amit tehetetlen, jellegtelen és jellemtelen főnöke! Másra mutogat és vádaskodik.
EMM195
2020. május 14. 18:44
ellenzéki POLGÁRMESTEREK-et akartam írni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik