Öngyilkosság

2020. május 14. 15:09
Van azonban az öngyilkosságnak egy másik válfaja is, mikor valaki egyszerűen kiprovokálja, hogy megölje valaki.

„Őszintén szólva, sohasem értettem az öngyilkosokat. Nyilván bennem van a hiba, de nem tudom felfogni, mi vezethet oda valakit, hogy önkezével vessen véget életének. Valami nagyon súlyos, fájdalmas, kilátástalan betegség esetében még el tudja képzelni az ember, de hogy csak úgy, néha kifejezetten jelentéktelennek tűnő okból, valaki eldobja magától az életet, azt nem vagyok képes megérteni.

Márpedig az öngyilkosság népbetegség. Sokan végeznek magukkal és ehhez a legváltozatosabb eszközöket használják. Magas épületekről ugranak le, vonat alá vetik magukat, fegyvert ragadnak, vagy mérget isznak; végtelen sok variáció van. A módszerek és az okok is roppant változatosak, ám közös bennük az önkezűség.

Úgy tűnik, van azonban az öngyilkosságnak egy másik válfaja is, mikor valaki egyszerűen kiprovokálja, hogy megölje valaki, így nem kell meghoznia azt a bizonyára szörnyű döntést, hogy kezet emel magára. Ilyen megoldásról olvashattunk például a minap.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sok lebegő migránspátyolgató szektatársad viszont szerencsére az életével vállalja fel a döntéseit. Csak egy példa a közelmúltból: Audrey Coignard medika tavaly szenderült jobblétre, 12 darab késszúrás következtében. Audrey igazán penetráns lipsi volt, a franciaországi színes migránsok pátyolgatása volt az élete értelme. A kitoloncolásuk ellen tüntetéseket szervezett és magához fogadott egy feka Kant, nem a filozófus fajtából. Amit a szép szóval nem lehet elérni nálatok, talán az élet majd apránként megoldja, megtizedelve a csapatot...

Hihi! Hölgyeim és uraim a balliberálisok legendás szakértelmének fényes bizonyítéka a komment! El kellett volna olvasni a cikket, mert fogalmad sincs, hogy miről szól. Ez első pillantásra is világos, mint a balliberálisok kormányzóképességének hiánya!

Hülyék vagytok, mint egy szivacs!

Igen, ő az a termetes példány...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában