Mi, zenészek nem ingyenélők vagyunk

2020. május 13. 13:52

Ferenczi György
Facebook
Át fogjuk vészelni a vírust, mert soha nem hittük el, hogy a társadalom eltart minket, meg a világ majd megoldja helyettünk.

Tárkány Bálint kollégám összefoglalója a kialakult helyzetre....

Nem sírás-könyörgés,mert azt nem tenném ki, mert nem vagyok rinyálós. Mi mindenképpen át fogjuk vészelni a vírust, mert soha nem hittük el, hogy a társadalom eltart minket, meg a világ majd megoldja helyettünk. Az mindent elmond, hogy az összes tróger, aki most minket szid az artisjusos balhé miatt,egyébként ,,jaaaaj csak egy szelfit aggyá má” üzemmódban tud közeledni hozzánk buli után ????????????????

Én soha nem sírok a neten, mert nem lenne elegáns egy olyan embertől, aki maga választotta ezt az életet.

Most nem a pénzről van, hanem, mint azt Bálint kiválóan megfogalmazta, arról, hogy MI ZENÉSZEK NEM INGYENÉLŐK VAGYUNK, hanem az, hogy csak a magam nevében beszéljek, ez az életem, sosem kerestem másból pénzt, és szó nélkül végig csináltam 10 évet úgy, hogy nem kellett a zeném. Én már haltam meg a színpadon, úgyhogy engem ne tanítson Majka.

Meg ne kezeljen le senki azért, mert az életem feltettem egy hangszerre. Kifizettem az árát.”

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"az összes tróger, aki most minket szid" - az az az ember, akiből élsz, és akiket most elegánsan letrógerozol.
Az egész szösszenetet átlengi az a hangulat, hogy most minden nem zenész szidja az összes zenészt, és ingyenélőnek tartja őket, miközben pont az idézett társa mondanivalója az, hogy ha nem dolgozhat, akkor addig kapjon pénzt az államtól, illetve Majka is azokra akadt ki, akik korábban a pénzükkel dicsekedtek, most meg egyből sorba álltak segélyért.
Megértem, ha fel van indulva, lehet a helyében én is az lennék, de próbáljon meg lecsillapodni, mielőtt nyilvánosan megszólal, vagy rajta fog lecsapódni az, amit ír.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés