Íme hát...

2020. május 13. 21:36

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Nem lehetséges eltérni az eredeti ítélettől, nem lehetséges sem mérséklés, sem alternatív megoldás, jár a százmillió forint.

„»Íme hát, megleltem dellámat!« – adják most udvarról udvarra a hírt az érintettek Gyöngyöspatán. És tényleg. A hazát nem nagyon lehet úgy megtalálni, hogy soha semmi kötelesség, mindig csak az ingyen della. Mindig csak az önfelmentés, mindig csak a többség hibáztatása. Ebből így nem lesz haza. Mert nem is lehet.

Előttünk a Kúria ítélete, amely szerint nem lehetséges eltérni az eredeti ítélettől, nem lehetséges sem mérséklés, sem alternatív megoldás, jár a százmillió (100 000 000) forint a mintegy hatvan (60) »szegregáltnak«.

Esetünkben ez annyit jelent, hogy azok is, akik be sem jártak az iskolába, azok is, akik törvényben előírt kötelezettségüket megszegve nem járatták iskolába ivadékaikat, azok is, akik ha mégis bementek, akkor csak bajt és kárt okoztak, azok is, akik terrorban és félelemben tartották iskolatársaikat éppúgy, mint tanáraikat és nevelőiket, akik verekedtek, loptak, folyosóra piszkítottak, most vihognak és tartják a markukat. Meg fogják kapni a pénzt. A »kártérítést«.

Most mondom, és majd emlékezzünk erre, a »kártérítésben« (Istenem… mennyire nem jelentenek már semmit a szavak!) részesülők döntő többsége egy éven belül feléli majd ezt a pénzt, nem lesz belőle semmi értelmes, nem lesz belőle jövő és kilábalás, nem lesz belőle semmi, csak pia, kaja, verekedés meg agresszió, és persze a »parasztok« újabb kiröhögése és megalázása. Ebből a pénzből jó sok börtön lesz megint. És majd az is meg lesz magyarázva.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 168 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Szerintem már el is költötték."

Még az érzékenyítő ATV-s riportban is benne volt, hogy, idézem, "többen hitelt vettek fel". Előre. Sóval páran már el is költötték. Azért páran, feltételezem, mert azért nem mindegyik _teljesen_ hülye, hogy előre igyon a medve bőrére.

Oké, lehet. Ezt a részét nem ismerjük, hogy konkrétan hány ilyen esetről van szó, mindenesetre az biztos, hogy valakik előre vettek fel hitelt, ez elhangzott az érintettek részéről.

Másra utalt. Arra, hogy egy libsi kretén.

Mindenkit dühít, ha zat látja, hogy ezek a rohadék ingyenélők szakítják a nagy pénzt.

Te hülyegyerek! Van néhány konkrét felvetés az írásban: iskolába sem járt, mégis kap kártérítést, szülői felelősség, miért nem nevelte meg a gyerekét. Ezekre válaszolj! Vagy amióta nem jársz cigányokat terrorizálni, a jogvédőjük lettél? Legalább erre emlékezz, mielőtt te, pont te az egykori antiszemita, rasszista, EU zászlót, izraeli zászlót égető mozgalom csahosa megszólalsz.

Az nem baj, ha a cigányok kapnak egy kis zsebpénzt, mert az pörgeti a
gazdaságot, idehaza marad és annak a rendje és módja szerint
koncentrálódik a náluk okosabb embereknél.

A baj az, hogy a pénznek nagyon jelentős része a cigánybiznisz
pörgetőinél - ügyvédeknél, jogvédőknél - landol, aminek egy része a
külhoni érdekeltségű luxusiparban köt ki, más részéből pedig újabb
társadalomfellazító projecteket finanszíroznak.

És ez a legnagyobb probléma: ezek az akciók a jogrendbe, a bírói
hatalomba, az államba és az egymás iránt érzett bizalomba vetett
hitet verik szét: ugyanaz a mocskos atomizálási kísérlet, mint a
kommunizmus működésének alapelve: a közös bűn összetart.

Nana, ha a vállakozó nem teljesíti a támogatási szerződésben vállaltakat, akkor visszajár a zsozsó. Csak, hogy tudd.

28 bérkommentes Te meghágtad már a k.va anyádat?
X

legalább annyi, mint Kunhalminak a NAT-hoz. Mivel az ítélet az egész oktatási rendszert érinti, abszolút közügy, amihez közíróként köze van. Ennyit neked az X előtt.
X

Ne beszélj mellé, amit írtam, az rólad szól, nem a Fideszről.

Legalább ne beszélj hülyeséget. 6 éves korában tudatosítják benne, hogy rá nem vonatkozik mindaz, ami a fehérekre vonatkozik.

6 éves korában tudatosítják benne, hogy a tanár nem fegyelmezheti, mert apja, vagy anyja majd bemegy és megveri a tanárt.

6 éves korától hagyják, hogy 8 általános végeztével ne tudjon olvasni, csak ütni és rúgni tud, de neki is joga van a jogosítványhoz. Talán meg is veszik neki valahol feketén.

6 éves korától tudatosítják benne, hogy neki etnikai alapon jár minden, neki etnikai alapon jogai vannak kötelesség nélkül. Most pedig egy 100 milliós jutalommal bebizonyítják neki, hogy csak így tovább, te maradj csak olyan, amilyen voltál, ha valakinek ez nem tetszik, akkor vigye a gyerekét másik iskolába, ha pedig megpróbálnak szankcionálni, egy újabb perrel újabb pénzekhez juthatsz. Meg lehet élni abból, ha nem illeszkedsz be.

Erre nevelik őket.

Neked jár erre a gondolkodásod és a kezed...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés