Farkasházy megint megmutatta milyen a tudálékos és humortalan vicceskedés

2020. május 9. 9:58

Ungár Péter
Facebook
A legbántóbb állítása az volt, hogy én olvasom a Hócipő című újságot.

„Farkásházy Tivadar válaszolt az Antall Józsefet méltató, a rendszerváltoztatás utáni első országgyűlésről szóló publicisztikámra. Sok állítást megfogalmazott írásában, alapvetően arról, hogy a szárszói értelmiségnek mindenben igaza volt, hogy a Demokratikus Charta milyen jó dolog volt és, hogy az MDF antiszemita volt. A legbántóbb állítása ugyanakkor mégiscsak az volt, hogy Farkasházy megvádolt azzal, hogy én olvasom a Hócipő című újságot. Illő tisztelettel jelezném, hogy nagyon kevés magyar emberre igaz ez állítás eleve, főleg abból a generációból, aki egyidős a szárszói sátorral. Szerencsére most már nem is kell Hócipőt olvasnom, hiszen ha kíváncsi vagyok milyen a tudálékos és humortalan vicceskedés elég csak újra olvasnom válaszpublicisztikáját. Farkasházy és a Magyar Narancsban a Kádár-rendszer humoráról ömlengő Lengyel László megmutatja milyen igaza volt Antall Józsefnek, amikor Lengyelt és társait »senki által meg nem választott politikai mikiegereknek« nevezte. Antall József ebben is követendő példa.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Van humora:-)
Én is sértésnek venném a hócipő olvasását:-)))))

Én is így vagyok vele. Van, amiben egyetértek vele és van, amiben nem. Messze a legkultúráltabb ellenzéki képviselő.

Szia!:-)))))
Régen láttalak

Akkor egyetértünk.

Akkor nem egy időben vo

Olvastam a Válaszban Ungár írását. Több okból is nagyon örültem.
Most azt emelném ki, hogy szinte teljesen új helyet fog a MAI magyar politikában: visszalép a FIDESZ előtti jobboldali gyökerekhez. Itt tényleges politikai űr van. Ha ezt Ungár megpróbálja betölteni (vélhetően nem az LMP mai állapotával), akkor sok sikert kívánok neki!
Nade egyenlőre nyilván a ballib reakció érdekes. Elolvastam a Farkasházy válaszát és amire a végére jutottam, elfelejtettem, hogy mi volt az elején. Annyira gyenge írás.
De mégis van egy nagy jelentősége: Az 5000 család Farkasházyval iratott választ Ungárnak. A hócipős azért elég súlytalan figura. Arra alkalmas, hogy mondjuk egy védtelen Müller Cecília elleni libsi gyűlölethullámot elindítson, de arra a legkevésbé sem, hogy a megszólalásának politikai súlya legyen.
Ungár tehát tud valamit. Valamit, ami megakadályozza a libsiket, hogy keresztre feszítsék Antalt tisztelő szavaiért.
Kíváncsian várom a folytatást.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés