Netanjahu fia szabad, keresztény Európáról posztolgat

2020. április 29. 9:04
Az izraeli miniszterelnök fia a szabad, keresztény, demokratikus Európához való visszatérésre szólított fel – írta meg a Jewish Telegraphic Agency.

Netanjahu Twitter-bejegyzésében kritizálta az izraeli Megemlékezés Napjának közös, izraeli-palesztin megünneplését. A közös hétfői ünneplést az EU egy delegációja támogatta. Yair Netanjahu többek között azt írja, hogy az Európai Unió Izrael ellensége és ellensége az összes keresztény európai országnak. Hozzáteszi, hogy a schengeni övezet halott, és a globalista Unió is hasonlóan fog járni. Európa újra szabad, demokratikus és keresztény lesz – írja. Szégyennek nevezi az egész eljárást, azt írja, hogy palesztin terroristák szennyezik be az elesett zsidó katonák emlékét.

Az ügy előzménye, hogy az Európai Unió egy delegációja szintén Twitter-bejegyzésben hangsúlyozta a közös megemlékezés fontosságát.

 

 

2018-ban a Facebook már törölte Yair Netanjahu fiókját, miután halálos bosszúra szólította fel honfitársait a legyilkolt zsidó katonák miatt, a palesztin terroristák ellen.

(kép forrása: Jewish Telegraphic Agency)

 

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Majd pisloghat, ha beindul a muszlimok és libsik közös dzsihadja és Brüsselben is, Teheránban is meghírdetik ellene a fetvát.

Az arcátlan EU a szándékosan civileket gyilkoló palesztin terroristákat nem kevés pénzzel támogatja. Emlékszem a 2000-es évekre amikor mozikban, szállodákban robbantottak. Szégyen!

Ez olyan, mintha Európában megemlékeznénk az iszlám terroristák áldozatairól és egyúttal a gyilkosokat is meggyászolnánk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés