Újabb propagandavideóval kampányol a miniszterelnök kormányzás helyet

2020. április 9. 19:40

Hadházy Ákos
Facebook
Így persze könnyebb az „Európa legjobb járványügyi helyzetének” illúziójába ringatni magunkat.

„Nem tud leállni, egy újabb propagandavideóval kampányol a miniszterelnök kormányzás helyett. A gyáva »harcos« nyilván közvélemény-kutatást végzett és nem meri az emberek mozgását tovább korlátozni. Pedig tudja, hogy szükség van rá, ezért az önkormányzatokra tolja a döntést és persze továbbra is alig-alig tesztel.
A betegek számáról pedig sem országos, sem részletes adatokat nem közöl, csak a felháborítóan kevés teszt eredményeként ÉSZREVETT fertőzések számát és a TESZTELT halottak számát mondják meg, azt sem ellenőrizhető módon. Így persze könnyebb az »Európa legjobb járványügyi helyzetének« illúziójába ringatni magunkat.
A képekkel – a látszattal ellentétben – továbbra sem csak az a baj, hogy a vezérnek sokkal komolyabb védőfelszerelés jut, mint »holmi« orvosoknak, hanem az is, hogy valódi ellenőrző látogatásra ellenzéki képviselőnek semmilyen lehetősége sincsen. Emlékezzenek: a kórházigazgatók aljas és törvénysértő válasza szerint az is A KÓRHÁZ RENDELTETÉSSZERŰ MŰKÖDÉSÉT ZAVARTA VOLNA, HA HÁROM KLIKKELÉS ÁRÁN MEGÍRJÁK EGY KÉPVISELŐNEK, hogy melyik napon hány tüdőgyulladásos és hány koronavírusos beteget kezeltek. Az orvosoknak, ápolóknak pedig szigorúan megtiltják, hogy bármilyen információt megosszanak a külvilággal akár a munkakörülményekről, akár a járványügyi helyzetről legyen szó.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 69 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tényleg! Dejó! Már megbukott a Patás?
Pedig azt hittem, hogy az tegnap volt!

DDD
(Ostobák vagytok!)

Végre értelmesen kérdezel.
A válasz nyilvánvaló: nem lehet megmondni, csak azt, hogy attól függ, mennyi ideig van rendkívüli állapot. Tehát mikor indulhat vissza a termelés és a piacok.
A jelen helyzetben a termelés és a piacok nem lineárisan omlanak össze.

A többi jóslás.

Természetesen magamnak is megvan a maga optimista számai, de ez is csak jóslás:

Július végén kezd újra felállni a termelés és a piacok.
3-4% GDP vesztesség lesz.
3-4% munkanélküliség lesz.

Ha tovább tart a járvány, akkor már kezelhetetlenebb, nagy gazdasági baj lesz, 10 % visszaeséssel, 15 % munkanélküliséggel, tehát gyakorlatilag háborús vesztesség.

Én ezt gondolom. Te?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés