Kórházban a brit miniszterelnök

2020. április 5. 22:54
Boris Johnson brit miniszterelnökről tíz napja állapították meg, hogy az új típusú koronavírus okozta betegségben szenved.

A londoni kormányfői hivatal szóvivője vasárnap este közölte: csak elővigyázatossági lépésről van szó, amelyet Johnson orvosa javasolt, miután a konzervatív párti miniszterelnök esetében a betegség egyes tünetei meglehetősen makacsnak bizonyultak. E tünetek közé tartozik a magas láz.

A Downing Street szóvivője hangsúlyozta, hogy Johnsont nem sürgősséggel, hanem kivizsgálásra vitték kórházba. Hozzátette: a kitartó tünetek miatt az a döntés született, hogy észszerű lenne, ha kórházi orvosok is megvizsgálnák a kormányfőt. A szóvivő kiemelte azt is, hogy Boris Johnson változatlanul ellátja miniszterelnöki feladatait és kapcsolatban van kabinetje tagjaival.

(MTI)

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem volt büntetés, hanem mentési akció volt.
Babilon és a babiloni centralizmus a bibliában egészen az ősmítosztól az újtestamentumi Jelenések könyvéig negatív metafóra.

A globalizmus és a népeket egyesítő, központi nagy birodalmak kivétel nélkül mindig az isteni tervvel ellenes tömörüléseket jelképeznek.

Az emberi idill ősállapota a kert.

Az első városalapító éppenséggel Kain.
A második nagy városalapító, akit említ a genezis, Nimród. Az Ótestámentum összes üdvtörténeti mozzanata, tehát Istennek a történelembe való beavatkozása DECENTRALIZÁCIÓ.

Bábel tornya leomlása, Ábrahám el=kihívása, Lót és családja kimenekítése Sodomából, Noémi Rúttal való visszatérése Moáb földjéről Betlehembe, Mózes és Izrael Egyiptomból való szabadulása, Jerikó falai omlása, majd a babiloni fogság felszámolása és a klánok hazatérése. Az egész "ígéret földje" kivétel nélkül a periféria felértékelése.

A Bábeli torony szókimondó motivációja:
1. Mózes 11,4  Jertek, építsünk magunknak várost és tornyot, melynek teteje az eget érje, és szerezzünk magunknak nevet, hogy EL NE SZÉLEDJÜNK AZ EGÉSZ FÖLD SZÍNEN.

Close reading.

Nem tudja elmagyarázni, mert 1. felületes a szövegismerete, 2. hebehurgya, öntelt okostojás.
Nem lehet vele vitatkozni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés