Tudják, hogy mire megy el ez a temérdek pénz?

2020. április 4. 16:44

Bencsik János
MTI-OS
Nem az önkormányzatokat kell tovább sarcolni, hanem a fideszes propagandagépezettől elvenni!

„Gulyás Gergely ma bejelentette, hogy a kormány egy 663 milliárdos járvány elleni védekezést szolgáló és egy 1345 milliárdos gazdaság-újraindítási alapot hoz létre. A járványalapot a multinacionális kiskereskedelmi láncoktól (36 milliárd), a bankoktól (55 milliárd), az önkormányzatoktól (34 milliárd), illetve más átcsoportosításokból töltik majd fel.

Az elmúlt években kivéreztetett önkormányzatoktól további 34 milliárd forintot elvenni az utolsó döfés lenne különösen úgy, hogy eközben a feladataik még növekedni is fognak, hiszen a kormány mai bejelentése szerint naponta 4000 ember veszíti el munkahelyét Magyarországon. Ráadásul nekik kell elsősorban gondoskodniuk idős, beteg honfitársainkról is, akik a járvány során a leginkább veszélyeztetett csoportot alkotják.

Eközben a Rogán Antal vezette propagandaminisztérium változatlanul 24 milliárd forintot szórhat el idén kormányzati kommunikáció jogcímen. Tudják, hogy zömében mire megy el ez a temérdek pénz? Értelmetlen nemzeti konzultációkra, fideszes szennymédia működtetésére (Lokál, Ripost és társai), továbbá azon bírósági perek költségeire, amiket sorra veszítenek el ezek a kiadványok, mivel éjjel-nappal hazudnak!”

 

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"a Rogán Antal vezette propagandaminisztérium változatlanul 24 milliárd forintot szórhat el idén kormányzati kommunikáció jogcímen. Tudják, hogy zömében mire megy el ez a temérdek pénz?"
Tudod-e f.szfej, Soros mennyi pénzt költ a magyar szuverenitás lebénítására?
Ez a 24 milliárd annak egy töredéke.
A fotó szerintem is téves.
A fotó a fideszes Bencsik Jánosé, az írás a jobbikosé.
„a hang Jákobé, de a kéz Ézsaué”

Aki a más feleségéről érdeklődik, annak könnyen behorpadhat a pofája, csak mondom, hogy tudd.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés