Az ombudsmanhoz fordult Szél Bernadett

2020. április 3. 10:32
Az ok a halálos áldozatok alapbetegségeinek nyilvánosságra hozatala.

Szél Bernadett volt az ATV Egyenes beszéd című műsorának csütörtöki vendége volt. A független országgyűlési képviselő beszámolt meghallgatásáról, amelyre feljelentése kapcsán került sor. Szél különös vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt tett feljelentést a Mátrai Erőmű eladása ügyében. „Nemcsak a lóláb, hanem a ló is kilóg” – mondta az ügyre utalva.

Bár hangsúlyozta, hogy a teljes transzparencia híve, Szél az ombudsmanhoz fordult a járvány áldozataira vonatkozó adatok közzététele miatt. Azt kifogásolta, hogy feltüntették az elhunytak alapbetegségét.

„Nem az alapbetegségükben haltak meg, egy krónikus betegséggel akár évtizedekig is el lehet élni” – mondta. Szerinte csak az elhunytak korát, nemét, és a területi adatokat kellett volna nyilvánosságra hozni. A teljes beszélgetést ide kattintva nézheti meg.

Összesen 156 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tényleg, a sok hülye magyar így megtudta, hogy milyen betegséggel érdemes különösen vigyázni. Micsoda szemét náci rendszer van.

Ez is roppant fontos feladatot teljesít. Remélem, 2022-ben leszerel. Illetve a választók leszerelik.

Na most feltegye, vagy levegye a nyuszi azt a transzparens sapkát?

Szerintem még keveset is hoztak nyilvánosságra. Például mi a dohányosok részesedése az elhalálozók között?

Egy pártjából dezertált, párt nélküli képviselő kétségbeesett kapaszkodását látjuk, hogy valahonnan mandátumot szerezhessen 2022-ben. Mindegy milyen áron, mert egyedül nem fog menni.

"Azt kifogásolta, hogy feltüntették az elhunytak alapbetegségét.
'Nem az alapbetegségükben haltak meg, egy krónikus betegséggel akár évtizedekig is el lehet élni' - mondta."

Nem abban haltak meg, de egy meglévő krónikus betegség ugyanúgy kockázati tényező, mint az életkor, nyilván ezért tüntették fel az elhunytak adatainál.

Ilyen gyenge indoklást baszki. Ezek tényleg mind retardáltak.

Hát ezért kaptak adókedvezményt? :D Bemegy az ember lánya, hogy frizurát csináltasson magának, erre fel nemátalakító műtétet hajtanak végre rajta.

Fodrászmaffia!

Abba adott esetben bele lehet kötni, hogy az elhunytak betegségét nyilvánosságra hozzák vagy sem. A betegadatok bizalmas információk. De bzmg, ilyen indokkal, hogy "krónikus betegséggel még évekig élnek mások"? Oszt akkó mi van? Mi köze ennek a mindenhez? És ha már érzékeny adatoknál tartunk, a település nem lehet az?

Nyilván ezért hozták nyilvánosságra az alapbetegségüket, mivel ez kockázati tényező. Aki ilyen betegségben szenved, az vigyázzon jobban magára, egyértelműen ez volt a cél. De Berni ehelyett belegabalyodott a saját mondataiba, amikor elkezdett azon okoskodni, hogy tkp. miafasz az a krónikus betegség.

Igen a krónikus betegség az, amikor a beteg sokáig él a betegségével együtt. A betegségének története, krónikája van, eztet jelenti, tuggyuk, nem kell elmagyarázni, nem vagyunk hülyék, kedves Bernike!

Jót nevettünk vidéki versenyzőnkön.

"Szél Bernadett: Tizenötmillió magyar miniszterelnöke akarok lenni"

Hú, be csúf!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés