Mit keresünk még a brüsszeli viperafészekben?

2020. április 3. 6:59

Pilhál Tamás
Pesti Srácok.hu
Ha véget ér a vírus-rémálom, komolyan el kell gondolkodnunk, fölébredjünk-e az uniós rémálomból!

„Ezrével halnak meg Nyugat-Európában az emberek, jelentős részben az ottani kormányok töketlenkedése miatt. Halottasházakká váltak a kórházaik, atomcsapás utáni tájképet mutatnak városaik – de még most, az arató halál közepette, mikor az életek mentésénél semmi sem lehetne fontosabb, van képük, gonoszságuk Magyarország ellen fenekedni. Újabb hetes cikkelyes eljárással fenyegetőznek a brüsszeli viperák, újra felmelegítenék a migránskvótát. Elég volt belőlük! Ha véget ér a vírus-rémálom, komolyan el kell gondolkodnunk, fölébredjünk-e az uniós rémálomból!

Néhány napja az unió szélsőbalos dinnyéi (kívül zöldek, belül vörösek) fújták meg a kürtöket hazánk ellen, s követelték a nekünk járó uniós pénzek és szavazati jogunk elvételét, amiért a magyar Országgyűlés a vírus elleni védekezéshez rendkívüli fölhatalmazást szavazott meg a kormánynak. A helyzet mára annyiban fokozódott, hogy a lincselésre készülő társasághoz egyre többen csatlakoztak, jól szervezettnek tűnik a pogrom, baseballütő is van náluk.

Ürügy mindig van a támadásra, s mint mindig, az ürügy most is velejéig hazug. Azt állítják, a járványellenes rendkívüli intézkedésekkel megszűnt Magyarországon a szabadság, a kormány időkorlát nélkül diktatórikus hatalmat kapott, a parlament működését felfüggesztették, ezáltal ellenőrző szerepe megszűnt. Aljas rágalom mind. A parlament továbbra is ülésezik (legközelebb jövő hétfőn), és ha szükséges, bármikor visszavonhatja a kormánynak adott ideiglenes felhatalmazást. Ezerszer leírtuk, idéztük a rendkívüli felhatalmazásról szóló törvényt, amelynek 3. § (2) bekezdésében ez áll:

    »Az Országgyűlés a veszélyhelyzet megszűnését megelőzően az (1) bekezdés szerinti felhatalmazását visszavonhatja.«

Ennyit tehát a parlament ellenőrző szerepének megszűnéséről, amellyel most a magyar és a nyugati szennymédia telehazudozza a világot. A rendelkezésnek van időkorlátja is: mégpedig a járvány megszűnésének időpontja. Hogy ez pontosan mikor lesz, azt csak a Jóisten tudja, de legjobb reményeink szerint a nyár elején. Aki ennél pontosabb időkorlátot követel – s ennek hiányában diktatúrázik, fenyeget, zsarol – az a kákán is csomót keres. Még inkább: egy erkölcsi hulla.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 98 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Minden európai nyelvre le kell fordítani a törvényt és el kell küldeni nekik elolvasásra. Nem gondolom, hogy elolvasták, pusztán a magyar ballib tájékoztatása alapján ítélkeznek. Hosszú távon mi jövünk ki jól ebből a cirkuszból.

Komolyan azt hiszed, hogy mindegyik lefordíttatta magának?
El sem olvasták, mint ahogy a magyar ballib sem.

Kína seggében mit keresünk?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés