Vác környékén is elindult az összefogás az egészségügyért – Jó Hírek

2020. április 1. 12:54
A sződligeti ZöldLiget Közösség szervezi a civil akciót.

„Védjük meg orvosainkat, hogy ők is megvédhessenek bennünket!” – fogalmaz a sződligeti civilekből álló lokálpatrióta ZöldLiget Közösség felhívása, akik március 20-án 200 ezer forint felajánlásával „Mi is megvédünk Titeket” címmel adománygyűjtő akciót hirdetett a váci Jávorszky Ödön Kórház orvosai és ápolószemélyzete számára.

Mint fogalmaznak, az új típusú koronajárvány minden egészségügyben dolgozó honfitársunk számára fokozott veszéllyel jár és nagyfokú kihívások elé állítja őket, ezért arra kérnek minden, a kórház ellátási területén élő magánszemélyt, itt működő vállalkozást és civil szervezetet, hogy lehetőségükhöz mérten támogassák a kezdeményezést. „Mindez nemcsak az egészségügyi dolgozók iránti szolidaritásunkat mutatja meg, de a biztonságos egészségügyi ellátás minden itt élő elemi érdeke is.”

Az adományokat a Jávorszky Ödön Kórház Alapítványának számlaszámára várják, a közlemény rovatba azt kérik írni: „Mi is megvédünk Titeket!”

Budapest Bank Zrt.  10103898-07271845-00000006

Az alapítvány adószáma: 19174772-1-13

Friss információk: facebook/zoldligetkozosseg

 

Ön is kezd telítődni a vírus-, járvány- és karanténügyi rossz hírekkel, nyomasztással, horrorsztorikkal? A Mandiner új hírsorozatba kezd, melyben – többek között – hazai és nemzetközi pozitív fejleményeket, sztorikat, a szolidaritás és együttműködés példáit fogjuk hangsúlyosan bemutatni. Indul tehát Jó Hírek rovatunk!

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A hétvégére vajon már tele lesznek a kórházfolyosók teszkóbantolongókkal?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés