KariGeri egy közveszélyes pszichopata

2020. április 1. 13:57

Nyilvánvaló Kapitány
Tutiblog
Neki nem számít az életük, neki csak a pénz számít, amit a haverjainak akar adni.

„Az állandóan idiótaként vigyorgó KariGeri egy közveszélyes pszichopata, akit iszonyú felelőtlenség volt megválasztani Budapest élére.

Azt értjük, hogy az ellenzéki politikát és az ellenzéki politizálásból élő aktivistákat, újságírókat a főváros pénzéből kell finanszírozni, de erre az igen fontos feladatra igazán lophatna máshonnan forrásokat. Kérjen tanácsot mondjuk Gajda Pétertől. De hogy embereket fertőz meg, embereket öl meg amiatt, mert minden fillért a balliberális hálózatnak akar juttatni, az túlmegy a tolerálhatóság határán.
Tartsuk a két métert! – mondja ez a pszichopata fasz, majd elintézi, hogy a tömött buszokon terjedjen a vírus.

Látjuk a képeket. A hétköznapokat messze meghaladó zsúfoltságban állnak a megállókban, egymás mellett, egymástól centikre a munkahelyükre, nem egy esetben a járvány idején létfontosságú feladatokat ellátó intézményekbe igyekvő dolgozók. Ápolók, rendőrök, szociális munkások, és Karigeri miatt életveszélyben vannak. Mert KariGerinek nem számít az ő életük, neki a pénz számít, amit oda akar adni a haverjainak.

KariGeri elmebeteg. KariGerit be kell zárni egy elmegyógyintézetbe!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tegyél feljelentést ismeretlen tettes ellen rémhírterjesztésért!

Válaszok:
pollip | 2020. április 1. 14:49

Aki irányítja Gerit, az a pszichopata:

Fletó, a szemlőhegyi részeges Néró.

Azonban Belső-Lipóciában így is boldogok, hiszen végre demokrácia van. Ezért az extatikus élményért pedig igazán nem nagy ár egy kis adóemelés, némi parkolódrágítás vagy a "lószart ingyenbérletet". A "hónapig tartó buzifesztivál koronavírus idején" pedig egész Belső-Lipóciában osztatlan tetszést arat. Hiszen ezért is választották meg ezt az ízig-vérig demokratát.

Gergő bemutatta válságkezelő mestertervét. Ennyire futotta.

Olvastad? Valami marha OV halálhírét terjeszti fel lett jelentve. Remélem, kap pár év letöltendőt, aztán majd brüsszelben tüntetnek a szólásszabadságért a ballibek.

Azt a kérdést is fel kell tenni, hogy hány napig fogja Budapestet rendeletileg kormányozni? Pontos dátumot tudok csak elfogadni!:-))

Van egy tanulnivalód: tisztességes hangú hozzászólásra nem válaszolunk bunkó, közönséges módon. Indulataidat érteni vélem, csapdába csalta a média az ellenzéki pártokat:-)))) csalódott lehetsz.
X.

Az autóval járó Biciklibajnok besűrítette a budapesti embereket.
Tesz róla, hogy végre a magyar járványgörbe is simuljon az uniós átlaghoz. Úgy, ahogy az jogállaméknál elvárható.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés