Nyilvánosságra hozták az elhunytak korát és egészségügyi adatait

2020. március 31. 12:23
A lista szerint minden elhunytnak volt valamilyen krónikus betegsége, amely miatt a fokozottan veszélyeztetett kategóriába tartozott.

Mától megváltozott a koronavírus-járvány magyarországi adatinak közlése, láthatóvá vált az elhunytak kora, neme és krónikus alapbetegsége(i) is. Az információk a koronanírus.gov.hu-n vannak feltüntetve.

Ezzel az újítással az elhunytakról szóló adatközlés informatívabb lett, mert kiolvasható belőle, hogy a koronavírus-fertőzés mely korosztályra, és milyen krónikus alapbetegségek esetén a legveszélyesebb.

A nyilvánosságra hozott adatok alapján elmondható, hogy szinte kivétel nélkül minden elhunytnak volt valamilyen krónikus betegsége, amely veszélyt jelentett az életére, és ami miatt a fokozottan veszélyeztetett kategóriába tartozott.

 

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.


Igen, nagyon könnyen beazonosítható a 38 éves férfi, most majd megy a csárogás, hogy "személyiségi jogok", holott épp az ellenzék követelte a statisztika nyilvánosságát.
A családnak viszont kínos lehet, hogy kiderült szegény alkoholizmusa.
Itt nincs jó opció.

"A brit Daily Mail újságírója, Peter Hitchens arról ír, hogy "világosan bebizonyosodott, hogy ez a nagy pánik ostobaság. Viszont szabadságunk még mindig korlátozva van, gazdaságunk megtört". Hitchens arra hívja fel a figyelmet, hogy Nagy-Britannia egyes részein rendőrségi drónok figyelik meg és jelentik a "nem halaszthatatlan okból" a természetben sétáló embereket. Az emberek egy részét a rendőrségi drónokról hangszórón szólítják fel, hogy menjenek haza, "hogy életet mentsenek". (Megjegyzés: ennyire messze még George Orwell sem ment el gondolataiban.)"

"Az olasz titkosszolgálat társadalmi zavargásoktól és felkelésektől tart. Már volt szupermarket-fosztogatás, gyógyszertár elleni támadás."

"A Covid19-cel összefüggésben több országban egyre több jel utal arra, hogy 'a kezelés rosszabb, mint a betegség'."

Válaszok:
kalotaszeg | 2020. március 31. 16:36

"Gérard Krause professzor, a német járványügyi kutatóintézet, a Hermholtz Zentrum járványtani osztályvezetője a német ZDF csatornán attól óv, a korona-ellenes intézkedések "több halálesetet okozhatnak, mint maga a vírus"."

"Egy előrehaladott demenciával élő embereket gondozó idős- és ápolóotthonban 15 pozitív teszteredményt mutató ember meghalt: "Meglepően sokan haltak meg, anélkül hogy korona-tüneteket mutattak volna". Egy német szakorvos ezt írja az ügyről: "Az én orvosi véleményem szerint néhány dolog szól amellett, hogy ezek közül az emberek közül néhányan valószínűleg az intézkedések következményeibe haltak bele. A demens emberek súlyos stresszbe kerülnek, ha döntő változás áll be a mindennapjaikban: elszigeteltség, a testkontaktus hiánya, adott esetben 'álruhába öltözött' ápolók.""

Stefan Hockertz német immunológus és toxikológus egy interjúban kifejti, hogy a Covid-19 nem veszélyesebb, mint az influenza, csak sokkal pontosabban megfigyelik. A vírusnál veszélyesebb a média által kiváltott félelem és pánik, valamint sok kormány "autoriter reakciója". Hockertz professzor emellett hangsúlyozza, hogy az állítólagos "korona-halottak" közül sokan valójában más betegségekbe haltak bele
Pablo Goldschmidt argentin virológus és biokémikus kifejti, hogy a Covid19 nem veszélyesebb egy súlyosabb meghűlésnél vagy az influenzánál. Sőt, az is lehetséges, hogy a Covid19-kórokozó már korábbi években is itt volt, csak még nem fedezték fel, mert nem keresték. Dr. Goldschmidt "globális terrorról" beszél, amelyet a média és a politika hozott létre.

Régi és bevált talmudi trükk: baj esetén szabadítsd a társadalomra a bűnözőket.
Ez adott esetben lehet ilyen vagy olyan, esetleg amolyan vírus is, és a baj, ha nem is múlik el, de a Soros-osztály - a pénzoligarchia - megmenekül, ugyebár.
MINDETTŐL FÜGGETLENÜL, SENKIT NEM AKAROK LEBESZÉLNI A TESTI ÉS MENTÁLHIGIÉNIA
MINDENT MEGELŐZŐ FONTOSSÁGÁRÓL! SŐT!!!

Döbbentes, hogy mire vetemednek.
Mindig azt hiszem, hogy ezektől már semmi nem tud elképeszteni - és tessék.

Inkább felhívás arra, hogy duplán vigyázz, ha érintett vagy, vagy ha érintett a nagyi.
Magyarországon nagyon sok a beteg öreg, nem árt, ha egy kicsit észbe kapnak és komolyan veszik a vesztegzárat.

A kórházakban rengeteg a ráfertőződés, éppen Olaszországban, ahol EU-s átlagban is messze a legmagasabb az ultirezisztens kórházi fertőzések száma. Beviszik az öreget egy combnyaktöréssel, és ott nem csak hogy a fekvés miatt tudőgyulladást kap, hanem még egy csomó más bacit is felszed. Aztán, miután meghalt tesztelik - és jé, volt benne coronavírus is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés