Online tüntetést szerveznek a koronavírus-törvény ellen

2020. március 29. 19:09
A többiek között Róna Péter (közgazdász, címzetes egyetemi tanár, kutató), Fullajtár Andrea (színésznő), valamint Lattmann Tamás (nemzetközi jogász) is „üzen/felszólal” majd.

Mint ismert, egy héttel ezelőtt petíciót indítottak a koronavírus-törvény ellen, melyet Magyar György (ügyvéd) elsőként írt alá a Szabad.aHang.hu oldalon. Itt azonban még nincs vége a történetnek, ugyanis a Szabad.aHang.hu portál online tüntetést is szervez vasárnap estére a koronavírus-törvény kapcsán.

A közösségi oldalon megosztott esemény leírásában a szervezők úgy fogalmaznak: „most nem mehetünk utcára, hogy több tízezren személyesen is kifejezzük: nem adhatunk örökre szóló, korlátlan felhatalmazást a kormánynak!” Hozzáteszik: „Ezért jöjjünk össze itt, fél órára az online térben és mutassuk meg magunkat!”.

Az eseménnyel kapcsolatos információk szerint többiek között Róna Péter (közgazdász, címzetes egyetemi tanár, kutató), Fullajtár Andrea (színésznő), valamint Lattmann Tamás (nemzetközi jogász) is „üzen/felszólal” majd.

Az online tüntetés részleteit ide kattintva találja.

Címlapkép: Facebook

Összesen 186 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezek amúgy normál? Miért nem reálban tüntetnek, ha olyan nagyregények?

Róna, Lattmann, Fullajtár....Orvos barátaim révén tudok adni néhány címet, ahol idős emberek élnek, ahol beteg gyermekeket nevelnek, fogyatékosokat is, éppen most veszítették el a fiatalok az állásukat, koruk miatt nem mehetnek az utcára, krónikus betegségek miatt az üzletekbe. Nem kaviárral nyitják a napot, mint Ti, s nem osztrigával, bélszínnel a vacsorát, mint Ti.

Küldhetek Nektek ezekből? Vannak köztük sokgyermekes cigány családok is, Budapesten és Borsodban? Lattmann, vállalod Borsodot? Fullajtár, a Dráva-mentét? Róna, a hajléktalanokat?


Az ország szégyenei, söpredéke vagytok, nem írom, hogy a nemzeté, mert Ti nem tartoztok sehová sem. Nézzétek a zsidó Heti TV-t, s emberséget tanulhattok. S biztosan más, hasonló forrásokból.

Még annyit, várom a további, online tiltakozók listáját, már csak remélni tudom, hogy nem lesz köztük józanul gondolkodó, ezt az országot hazájának tekintő zsidó ember......

Fouché 1793.augusztusában Lyonban a royalista lázadó értelmiséget kitereltette a mezőre, s kartácstűzzel lövette őket.

Ma az ellenzéki értelmiségnek, Rónának és társaiknak az emberi életek tömeges veszélyeztetése miatt szellemi kartácstüzet vezényelnék. Ezek már embernek sem nevezhetőek.

Állítólag hatezren voltak és szuper volt otthon, két nem kellett fázniuk:-)
Az otthon ülők felé sem ment volna ki az utcára, tehát hatalmas tömeg volt:-)))))

Nagyon gyűlölnek és ebben a helyzetben is ártani akarnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés