Nem tudni, milyen pénzből telefonálgatott Jakab Péter

2020. március 29. 14:32
Hiába kérdeztük a Jobbikot, nem válaszolnak, milyen adatbázis alapján, és mennyiért telefonálgatott a Jobbik elnöke.

Több olvasónk jelezte Budapestről, Szabolcsból, Nyugat-Dunántúlról, valamint a pesti agglomerációból, hogy a Jobbik felkereste őket, és Jakab Péter gépi hívásban, telefonon magyarázkodik arról, hogy miért nem tették lehetővé, hogy a parlament kedden elfogadja a koronavírus-törvényt.

A telefonos kampánnyal kapcsolatban megkerestük a Jobbikot, de cikkünk megjelenéséig szerkesztőségünknek nem adtak választ arra a kérdésre, hogy milyen adatbázis alapján, és mennyiért telefonálgatott a Jobbik elnöke.

FRISSÍTÉS!

Cikkünk megjelenése után a Jobbik sajtószóvivőjétől lapunk az alábbi választ kapta:

„A Jobbik egy telefonos tájékoztató kampányt indított, abból a célból, hogy segítse a védekezést a koronavírus ellen. A kormány már többször jelezte, vannak olyan szavazók, akiket az ellenzék tud jobban megszólítani, mi pedig ennek megfelelően hívjuk föl most telefonon a lakosság figyelmét arra, hogy aki csak teheti, maradjon otthon, hogy ezáltal is lassítani lehessen a vírus terjedését.

A telefonszámok a telefonos szolgáltatók online és nyomtatott tudakozói bázisaiból származnak. A Fidesz nemrégen a Jobbikéhoz hasonló, ugyancsak telefonos kampányba kezdett. Egy biztos, mi nem abból a büdzséből oldottuk meg ezt, mint ők.”

(Szerk.: a Jobbik sajtószóvivőjének állításával szemben nem a Fidesz, hanem a kormány indított telefonos tájékoztatást a kijárási korlátozás lakosságot érintő részleteivel kapcsolatban.)

Összesen 124 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Jobbik még pár hete azt gondolhatta, hogy a koronavírus számukra a reményt jelentheti, ma már azonban inkább látszik ez egy súlyos csapásnak, amely akár az utolsó szög is lehet a párt koporsójában.

Szarházi hamisjátékos.

Rátok ég a jobbik, elvti.
A Jobbikra meg ti.
Együtt meg szénné.

Egyébként maradt még hírmondónak 1 ismerősöm, aki még mindig valamennyire az ún. Jobbik felé hajlik.

Na most még ő is szabályosan kiakadt a Jakab-féle telefonon...

Válaszok:
hátakkor | 2020. március 29. 16:29

Dobrev célcsoport vagy :)

Nekem egy jobbikos haverom van, de ő fizetett funkcionárus Röviden a hozzáállása, hogy OV arrogáns és Dobrevék csak arra kellenek, hogy levegyék arrogánsokét és utána megszűnik a lopás, mert Dobrevék semmi posztot nem kapnak Jákobtól. Lsd. KariFeri esetét a Városházán!

Nekem az mszp küldött vmit pár éve. Az ügyvédem megfenyegette, leálltak.

A maradék 15 jó helyen van Dobrevéknél.

Péternek egy maradt. Megpuccsolja a puccsok mesterét. Hátországa szegényes, Dobrevék komplett alapszervezeteket vásároltak be, kancigányokkal dugadtak meg seggbe az értetleneket és úgy dobták be magát Ferit a jelölő kongresszusra.
Péternek jó nyeldeklést!

Az idióta ellenzék pofára esett, semmit nem tudott érdemben megakadályozni, mert az országos tisztifőorvos jogkörét nem ismerték.

De ugye a Kubatov listáról azért hallottál.
Vagy erről a Habony-Médiaművek nem írt???

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés