Állítsuk meg a gyűlöletvírus terjedését!

2020. március 29. 14:33

Békés Bence
Magyar Nemzet
Min lehet vitatkozni azzal, aki emberi életeket veszélyeztető krízis idején O1G-maszkot gyárt vagy visel?

„Járványügyi vészhelyzet idején a címben megfogalmazott felhívás különösen fontos feladat, mert az elharapódzó gyűlölet akadályozza a védekezést, illetve olyan tömeges folyamatokat indíthat el, amelyek a vírus okozta megbetegedések mellett felesleges pluszáldozatokat követelnének. A jó hír az, hogy ehhez nem kellenek járványügyi szakemberek, mint a koronavírus megfékezéséhez, hanem mi, laikus állampolgárok is képesek vagyunk rá.

Bár a járvány hazai megjelenése óta minden nap többször meglepődhetünk azon, hogy az ellenzéki pártokhoz kötődő propagandaműhelyek milyen aljas tartalmakat képesek gyártani tömegével, amelyekkel az emberek legalantasabb tulajdonságaira és zsigeri félelmeire építve szítják a gyűlöletet, illetve a kormány, a hatóságok és az egészségügyi intézmények iránti bizalmat rombolják, de valójában nincs ebben semmi meglepő, hiszen csak azt folytatják, amit évek óta művelnek.

Ehhez értenek, ezért fizetik őket, csak és kizárólag erre van koncepciójuk, tehetségük. A meglepődésünk nem róluk, hanem magunkról, normális polgárokról szól, akik vészhelyzetben felelős magatartást feltételeznek mindenkiről, az emberi élet védelmét, a bajbajutottak segítését, nem pedig ezt a dögevő magatartást. Most viszont, amikor megdöbbenünk azon, amit eddig is tudnunk kellett volna, hogy minden országnak, társadalomnak, nemzetnek, így a magyarnak is megvan a söpredéke, a csőcseléke, akikhez pártok is tartoznak, nekünk csak annyi a dolgunk velük, hogy ne üljünk fel a provokációiknak, ne hagyjuk magunkat megfertőzni az általuk terjesztett gyűlöletvírustól.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.


Én csak szánni tudom az efféle futóbolondokat, borzasztó boldogtalanok lehetnek.
Amit tesznek, persze nagyon káros (nemcsak saját magukra nézve).

Az O1G eleve a haza ellenzéki a legrútabb, legközönségesebb, leghitványabb produktuma.

Gratulálok a szavazóik ízléséhez! Azért mindennek kéne legyen határa. Ez eddig nem volt divat. Hiller, mint diplomácia történész, ezt az iszonyú társaságot! Elment a józan eszük.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés