Hír TV: Telefonon magyarázkodik Jakab Péter

2020. március 28. 22:25
Telefonos hívásokban magyarázkodik a Jobbik, mert nem szavazták meg a veszélyhelyzeti intézkedések meghosszabbítását – tudta meg a Hírtv. Az automata hívás során Jakab Péter kritizálja a kormányt és további intézkedésekre szólítja fel. Schiffer Amdrás az LMP korábbi elnöke szerint: tragédia hogy az ellenzék nem támogatta a javaslatot.

A Jobbik elnöke azt követően, hogy a párttársaival nem szavazta meg a koronavírus elleni védekezésről törvényt, egy videóüzenetben arra szólította fel a miniszterelnököt, hogy módosítsák azt, hogy számukra is elfogadható legyen.

A Jobbik elnöke most pedig telefonos tájékoztató kampányba kezdett, amiben a világszerte már több tízezer halottat követelő járvány kapcsán viccesen megjegyzi: ő még nem kapta el. A hangfelvételen Jakab a kormányt kritizálva további intézkedéseket ígér az embereknek.

„Azt javasoltam Orbán Viktornak fogadjon el 3 hónap rendkívüli felhatalmazást, hogy gyors döntéseket tudjon hozni az ön védelmében. Miniszterelnök úr sajnos ezt nem fogadta el helyette azt kérte addig kormányozhasson egyedül ameddig csak akar. Pedig most nem a hatalom a fontos, hanem az ön biztonsága” – mondja Jakab Péter a hívás folyamán.

A Jobbik közleményében azzal indokolta a telefonos kampányt, hogy így a szükséges információkat könnyebben el tudják juttatni szavazóikhoz és hatékonyabban rá tudják őket venni az otthon maradásra.

A parlamenti négyötödre nem Orbán Viktornak, hanem a teljes politikai megegyezésre az országnak lett volna szüksége –fogalmazott Schiffer András. Az ügyvéd, volt országgyűlési képviselő, az LMP alapítója az ATV-ben azt mondta, az ellenzéknek meg kellett volna szavaznia hétfőn a felhatalmazási törvényt, hogy a kormány élni tudjon felelősségével, és teljes cselekvőképességgel felvértezve próbálja meg a védekezést irányítani.

„Hitler egyenlő Orbán egyéb ilyen baromságokat lődöztek az éterbe a hétvége folyamán, miközben Magyarországnak arra lenne szüksége, hogy a járványügyi intézkedések tekintetében nem 2/3-os, 4/5-ös, 5/5-ös egyetértés legyen, a gazdaságvédelmi beavatkozások tekintetében tehát, hogy pont ott kell e segíteni, meg úgy, és ilyen eszközökkel, amilyennel, abban nemcsak hogy a kormány és ellenzék között van helye a vitának, hanem normális esetben az ellenzéki pártok is erről mást kellene, hogy gondoljanak. De maga a járványügyi intézkedések tekintetében létszükséglet hogy teljes konszenzus legyen” – mondta Schiffer András, ügyvéd, volt országgyűlési képviselő. 

Schiffer András tragédiának nevezte, hogy egy ilyen közegészségügyi vészhelyzetben sem sikerül az ellenzéknek pártpolitikai érdekektől elszakadnia.

Összesen 207 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Engem ne próbáljon felhívni! Ne próbáljon a házamhoz jönni, mert agyonütöm!

Orbán ezt elolvassa, és szégyenkezve elkullog.

Aszongya Jakab, úgy legyen módosítva a törvény, hogy a jobbiknak jó legyen:-))))))
Csalódnia kell, mert a törvény úgy lesz megszavazva, hogy az Országnak jó legyen!

A Mozgalom Dobrevék lumpen tagozata. Jó nyeldeklést!

2008-ban. Amúgy Zázri hasznos idióta. Volt hogy egy millió lumpen szavazatot elrabolt.

Aki veszélyhelyzet teremt az nem más, mint az ellenzék.
Ennek elsődleges oka pártpolitikai. A Fidesznek immár háromszor van kétharmada, amely miatt az ellenzék labdába sem tud rúgni. Azonban minden áron kormányt akar buktatni, ezért megkísérli ellehetetleníteni a kormány intézkedéseit. Erről szól ez a négyötöd szavazás elmaradása is.
Utólag rájöttek, hogy hibáztak és megpróbálnak mosakodni. Schiffer András állítása is billegő, amolyan ravasz ügyvédi polemikus megfogalmazása.
Lásd! Arany János Fülemile c. költeményét.

Ha vmit nem értesz, kérdezd meg egy értelmesebbtől! Online segítünk.

Mert szarban van a 15 képviselőjük. Nehezen hisznek Dobrevnek hogy beviszi ezeket listán. Egymást fektetik meg.

Az a baj, hogy a politikusaitok, a szélsőségeseitek követeléseit hajtják végre. Annyi eszetek sincs már, hogy észrevegyétek, hogy a billegők kellenek nektek, és nem a szélsőségesek.

Hülye. A képviselőt különleges jogok illstik meg. A virus viszont nem jártas a jogban. Nincs rá garancia, hogy 20 nap múlva lesz parlament.

Hát, határozottan aszongyák, hogy vészhelyzet van. és ezért van szükség különleges jogrend bevezetésére. Örülök, hogy segíthettem.

Egyébként maradt még hírmondónak 1 ismerősöm, aki még mindig valamennyire az ún. Jobbik felé hajlik.

Na most még ő is szabályosan kiakadt a Jakab-féle telefonon...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés