Szánthó Miklós: Álságos az ellenzék magatartása

2020. március 27. 21:53

Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint „itt nem arról van szó, hogy a kormánynak lenne ellenzéke, hanem arról van szó, hogy a hazának van ellensége.”

2020. március 27. 21:53

Szánthó Miklós úgy véli komoly kérdéseket vet fel, hogy néhány cikk, illetve petíció teljesen át tudja formálni az ellenzéki képviselők döntését – írja a Hír TV. Szánthó Miklós úgy fogalmazott, „tipikus álságos magatartása úgy az ellenzéknek, mint az ellenzéki idézőjeles intellektuális holdudvarnak, tudós értelmiségnek, ahogy ők hívják magukat, hogy ugye, azt mondják, hogy csináljátok azt, amit mi akarunk, de a felelőség a tiétek. Ez egy szokásos dolog és nem tudnak kibújni a saját bőrükből, nem tudják megtagadni önmagukat, hogy a Fidesz gyűlölete az számukra sokkalta előrébb van, mint a hazának az érdeke”.

Hozzátette: „itt nem arról van szó, hogy a kormánynak lenne ellenzéke, hanem arról van szó, hogy a hazának van ellensége”.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2020. március 29. 15:18
Ti vagytok a haza a magyar nép ellensége.Nincs határzár úgy járnak át a Románok,Szlováko,mostmár a Horvátok is mint békeidőbe,hozzák -viszik a korona vírust had pusztuljon a magyar! Önkényesen felűl írjátok az alkotmányos jogokat a törvényeket.Nos ez valódi diktatúra!
Aerion
2020. március 29. 11:56
- itt nem arról van szó, hogy a kormánynak lenne ellenzéke, hanem arról van szó, hogy a hazának van ellensége - Tudjuk.
zolizolizoltan
2020. március 29. 11:05
A demokrácia paraszturalmat szült, nemcsak Magyarországon. Át kell értékelnem a demokráciáról alkotott felfogásom, Arisztotelész jár a fejemben. Pedig egész életemben a demokráciáért küzdöttem, és a hatalom megosztásában láttam a megoldást. A paraszturalom mindkettőt megkérdőjelezi.
catalina9
2020. március 28. 10:58
Hozzátette: itt nem arról van szó, hogy a kormánynak lenne ellenzéke, hanem arról van szó, hogy a hazának van ellensége." talált, süllyed.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik