Szánthó Miklós: Álságos az ellenzék magatartása

2020. március 27. 21:53
Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint „itt nem arról van szó, hogy a kormánynak lenne ellenzéke, hanem arról van szó, hogy a hazának van ellensége.”

Szánthó Miklós úgy véli komoly kérdéseket vet fel, hogy néhány cikk, illetve petíció teljesen át tudja formálni az ellenzéki képviselők döntését – írja a Hír TV. Szánthó Miklós úgy fogalmazott, „tipikus álságos magatartása úgy az ellenzéknek, mint az ellenzéki idézőjeles intellektuális holdudvarnak, tudós értelmiségnek, ahogy ők hívják magukat, hogy ugye, azt mondják, hogy csináljátok azt, amit mi akarunk, de a felelőség a tiétek. Ez egy szokásos dolog és nem tudnak kibújni a saját bőrükből, nem tudják megtagadni önmagukat, hogy a Fidesz gyűlölete az számukra sokkalta előrébb van, mint a hazának az érdeke”.

Hozzátette: „itt nem arról van szó, hogy a kormánynak lenne ellenzéke, hanem arról van szó, hogy a hazának van ellensége”.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bizony így van: az ellenzék szerint a kormánynak feladata lenn, hogy azt csinálja, amit ők mondanak, de a felelősség persze a kormányé. Ősi komcsi módszer.

A kormány meghatározatlan ideig, rendeleti úton kormányozna, a Parlament teljes kizárásával.
Bocsika, de akkor neked mi a teljhatalom, ha nem ez???????????????????????

"Dömötör Csaba a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényjavaslatról elmondta(...)
Világosan ott van az előterjesztésben, hogy a rendkívüli jogosítványok a járvány megelőzésére, felszámolására és a káros gazdasági hatások kivédésére szolgálnak – mutatott rá az államtitkár, hozzátéve: a szakorvosok se tudják megmondani, hogy hány hónapos küzdelemre kell berendezkedni, és ezért sem szerepelhet konkrét határidő a javaslatban."

Vagyis még az államtitkár is azt mondja, hogy nincs konkrét határidő.
Szóval akkor kinek van baja az "olvasásértéssel"?????????????????????????????????????????????

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés