Orbán Viktor is meghallotta az idők szavát

2020. március 27. 13:42

Jobbik Magyarországért Mozgalom
Facebook
A magyar kormánynak nem a koronavírus-járvány okozta tünetek felelőtlen bagatellizálásával kellett volna nyugtatgatni a magyar embereket.

„Örömmel nyugtázzuk, hogy bár késve, de Orbán Viktor is meghallotta az idők szavát, teljesítette a Jobbik követelését, és végre-valahára elrendelte a kijárási korlátozást. Kár, hogy ez a lépés is – mint a kormány összes többi járványügyi intézkedése – a járvány terjedésének megelőzése szempontjából meglehetősen későn és felemás módon került bevezetésre.

A kormánynak nem a koronavírus hatásainak lekicsinylésével és a prevenciós eszközök hatástalanságának bizonygatásával kellett volna foglalkoznia az elmúlt hetekben, napokban, hanem a lehető legszigorúbb járványügyi intézkedéseket kellett volna meghoznia a magyar emberek biztonsága érdekében. A magyar kormánynak nem a koronavírus-járvány okozta tünetek felelőtlen bagatellizálásával kellett volna nyugtatgatni a magyar embereket, hanem már – számos nemzetközi minta alapján – át kellett volna vállalnia a magyar dolgozók bérének nyolcvan százalékát, akiknek a munkahelye ideiglenesen bezár, illetve akiknek a munkavégzése ellehetetlenül a koronavírus miatt hozott rendeletek következtében. Már réges-régen be kellett volna vezetni a védekezésben kulcsfontosságú termékekre a hatosági árszabást! Már hetek óta ki kellett volna hirdetni a rezsifizetési moratóriumot!

Az elmúlt években azt harsogta a köztévé és a kormánypárti médiabirodalom, hogy Magyarország szárnyal, egész Európa minket irigyel a gazdaságpolitikai csodáért. Szeretnénk végre látni, hogy a szárnyaló magyar gazdaság képes azt megtenni, amit számos – Orbán Viktor által korábban lesajnált – európai uniós tagország már megtett: közvetlen anyagi támogatást nyújtani a munkából kiesett magyar embereknek, munkavállalóknak és vállalkozóknak egyaránt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem teljesített rosszul a magyar gazdaság. Akármi történik, van némi tartalékunk.

Válaszok:
pollip | 2020. március 27. 13:57

Hitelt sem kell felvenni:-)

Orbán egyszerre megfontolt és gyors. A "Jobbik" hazudozik, mert nem tud belekötni.

A jobbik a múlt idő maga.

Zázri a könnyített állampolgárságot se szavazta meg. Akkor is vmi lokál rádicsatornán influenszerkedett inkább. Az egész egy zűrös csapat. 2008 óta.

Kemény, rövid és igazságos ismét a hsz-ed.

EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK!

A Mozgalom meghallotta Heller és Dobrev szavát.

A Mozgalom szorult helyzetében a maradék lumpen szavazóit tálcán árulja Dobrevéknek. Tizenöten maradtak, egymást méricskélik kinek jut erősebb Skoda Kleinéknél. Csakhogy Piroska néni nem a Kecskeházy, akinek bkit be lehetett adni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés