Arra kérnék mindenkit, hogy a lehetőségeihez mérten próbáljon meg otthon maradni

2020. március 27. 21:12

Kovács István
Origo
Ez az egyetlen módja, hogy normalizálódjon a járvány miatti helyzet. Interjú.

„Ha jól tudom, karanténban van otthon. Mi miatt?

Nincs konkrét oka, nem vagyok beteg, rég nem jártam fertőzött területen, bár a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) meghívott, de nem voltam ott Londonban sem az ökölvívó olimpiai kvalifikációs versenyen.

Úgy gondolom, hogy ez az egyetlen módja, hogy normalizálódjon a járvány miatti helyzet. Persze ezzel lehet, hogy hosszabb lefolyású lesz a történet, de így rengeteg ember életét menthetjük meg és a kórházak később lehetnek telítettek.

Arra kérnék mindenkit, hogy a lehetőségeihez mérten próbáljon meg otthon maradni.

Nem is mozdul akkor ki a lakásból?

Néha kocsiba ülök, hogy a legfontosabb dolgokat elintézzem, ilyen például a bevásárlás. Ezzel kapcsolatban egy baráti társasággal úgy döntöttünk, hogy szétosztjuk egymás között a feladatokat.

Valaki a hús, más a kenyér beszerzéséért felel, és egymáshoz beadjuk a csomagokat, érintkezés nélkül, így nem kell mindig mindenkinek boltba menni.

Van egy kétéves gyermekünk a párommal, így nem mondhatom, hogy unatkozom itthon. Ezen kívül minden megvan a lakásban ahhoz, hogy az idei triatlon szezonra a négy fal között készüljek, bár még nem lehet tudni, hogy ez pontosan mikor is kezdődik, itt is sok lemondás, halasztás történt már a járvány miatt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ehhez képest gyorsabban léptünk meg sok mindent, mint az EU legtöbb állama, a migránsinvázió február végén pedig valódi fenyegetés volt, nézd meg az akkori európai híreket, hazudozógép.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés