Orbán: Ha az ET főtitkár nem tud segíteni, legalább ne akadályozzon

2020. március 26. 7:38
A magyar kormányfő fölkérte a főtitkárt, hogy legyen szíves tanulmányozni az Országgyűlés előtt lévő törvényjavaslat pontos szövegét

Válaszlevélben reagált Orbán Viktor miniszterelnök az Európa Tanács (ET) főtitkárának bírálataira, melyeket Marija Pejcinovic Buric a koronavírus-veszélyhelyzettel kapcsolatos magyarországi jogalkotási folyamat kapcsán írt keddi levelében fogalmazott meg – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtök reggel.

A magyar miniszterelnök fölkérte a főtitkárt, hogy legyen szíves tanulmányozni az Országgyűlés előtt lévő törvényjavaslat pontos szövegét, valamint vizsgálja meg más államok hasonló jogi gyakorlatát is - mondta a sajtófőnök.

Ha Ön nem képes segíteni nekünk a jelenlegi válsághelyzetben, kérem, legalább tartózkodjon a védelmi erőfeszítéseink akadályozásától” – zárta az ET főtitkárának írt levelét Orbán Viktor.

(MTI)

Összesen 144 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,,Milyen nemzetiségü ....,,

Tudtommal horvát.

Igen, ez a jó válasz, kerekebben mondva elég volt a sok hülye dumából. Az EU szervei tehetetlenül nézik a járványt és csak a szokásos lózungokra futja tőlük. Még azon az áron is, hogy egy ország védekezési lehetőségeit vádolják. Ez most nem a jogállam, liberalizmus, demokrácia kifacsart szajkózásának időszaka. Most látszik, hogy egy igen komoly helyzetben mit ér ez a felfújt, több tízezer ingyenélőt eltartó sóhivatal. Kérdezzék meg erről az olaszokat és a spanyolokat, mit tettek értük?

Ha a ti megfogalmazásotok szerint, ha a ti rettegésetek szerint autokrácia szükséges a járvány hatékony kezeléséhez, akkor legyen az. Vagy tudsz példákat mondani, ahol a liberális jogállami ráolvasás állította meg a fertőzéseket? A kiváló pedigrével rendelkező olasz és spanyol kormány mire jutott a járvány kezelésében? Ráadásul az olaszokon nem a minket most is kritizáló, akadályozni akaró EU segített, hanem a lenézett, szankcionált diktatórikus oroszok és kínaiak. Mi sem az EU-tól tudtunk védőeszközöket beszerezni, hanem Kínától. Szóval most kuss az EU-nak.

Az, hogy milyen nemzetiségű (horvát), teljesen mellékes.
A Sorossal azonosítható rablókartell uralma, aki eddig ezt összeesküvés-elméletnek nevezte - most világos képet kap.
A fehér keresztény heterók olyan uralom és terror alatt állnak, ami, sajnos valóság, de a botrányvezérelt, pénzoligarchia ürülékéből élő világ-"média" szerint elképzelhetetlen.

Ja....mint a kerítésre szánt pénzt. Azt is előre ellopták a Zórbánék. Szeretitek kiröhögtetni magatokat.

És még te "prosztózol"? Na, itt volt elég belőled! X

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés